Koji horoskopski znak ima najveći, a koji najmanji penis po prosjeku? U slučaju da vas je zanimalo, znamo

30/04/2021

Tko o čemu, Cosmo o NJEMU.

U svijetu potpuno nebitnih informacija koje ipak želimo znati, slijedi i ova. Ako postoji nešto o čemu smo pričali bez prestanka dugi niz godina, onda su to penisi, sve njihove veličine i oblici, ali i zašto dimenzije njegove alatke uopće ne moraju biti bitne, a bogami niti ključne za njegovu izvedbu pod plahtama.

Ipak, budimo realni, svi mi želimo znati kome je najveći, a tko će se pak morati pohvaliti nekim drugim talentima. Bez previše duljenja, krenimo od najobdarenijih prema popularnom mišljenju ili kako to bar tvrdi Google te knjiga Sextrology: The Astrology of Sex and the Sexes” koja se malo podrobnije pozabavila ovim stvarima.

Tihi, povučeni i osjećajni, a na prvom se mjestu nalaze Ribe pa potpuno opravdano ne moraju biti previše pričljivi da bi nas impresionirali, a u stopu ih slijede Bikovi čija alatka možda posluži i u nekoj majstorskoj radionici.

Slijede Djevice i Škorpioni ponosni na svoju srebrnu medalju koja svakako ne mora biti razočaravajuća. Štoviše, mjesto među prvih pet itekako su zaslužili i to zajedno s Vagom.

Slijedi zlatna sredina, a pripadaju joj Lavovi, Strijelci i Rakovi i, iako na prvu možda zvuči razočaravajuće, internet ih tješi činjenicom da zlatna sredina ujedno znači i da imaju jednake šanse pripadati onoj gornjoj polovici kao i donjoj. Ako pitate nas, to ujedno znači i da nitko ne mora znati pravu istinu do samog kraja što vas čini punim misterije i iznenađenja.

Utješna nagrada pripada Vodenjacima, Jarcima, Blizancima, a zatim Ovnovima, srećom sve društvenim znakovima poznatim po svojem šarmu i mnogim drugim kvalitetama koje cijenimo znatno više od popunjenosti među nogama.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj