Ova 3 znaka imaju ono nešto čemu je nemoguće odoljeti!

02/09/2020

Tko ih je upoznao, zna o čemu pričamo!

ŠKORPION

Bog seksa! Tu nema rasprave. Ako ste ikad bili u vezi sa Škorpionom onda znate da oni imaju neodoljivu moć privlačnosti. Čak i manje lijepi Škorpioni imaju izraženu moć manipulacije koju koriste kako bi natjerali druge da učine ono što hoće. Ukoliko vas zamisle kao potencijalnog partnera, sigurno će vas osvojiti. I dok shvatite njihov plan, već ste se zaljubili. Ako vas neko pita, što to vašeg Škorpiona čini tako poželjnim, vjerojatno ni sami nećete znati objasniti. Uz snažnu privlačnost, pripadnici ovog znaka su i izuzetno lojalni prijatelji, veliki heroji i pouzdani u poslu. Ako želite zavesti Škorpiona, obucite crno, pogotovo donje rublje. Vole umjetnike i pomalo problematične ljude.

LAV

Lavu, kojem čitate ovaj tekst, nikako nemojte reći da vam je na drugom mestu, jer ćete mu povrijediti ego. Pripadnici ovog znaka pravi su trendseteri, koji poznaju sva zanimljiva mjesta u gradu. Ako se želite odlično provesti, za društvo izaberite Lava i nećete požaliti.. Oborit će vas s nogu stvarima koje će napraviti za vas i osvojit će vas za cijeli život. Mnogim ljudima je upravo ta količina pažnje presudna za zaljubljivanje. Osim toga, oni sve rade bolje od drugih, a na vama je da im smislite izazov. Najjače oružje Lavova je njihov osmijeh, koji je ponekad dovoljan da s njima završite u krevetu. Ako ga želite osvojiti, dijelite mu komplimente na svakom koraku, jer to jednostavno obožavaju.

RAK

Njihovo tajno oružje nije ni izgled ni osmijeh, već humor. Osim toga, oni su vrlo emotivni i nikada neće zaboraviti vašu godišnjicu, rođendan ili neki drugi važan datum. Mana im je promjenjivo raspoloženje, zbog čega ponekad imate osjećaj da ćete završiti u ludnici. Ako ih takve možete podnositi, onda ćete imati vjernog prijatelja, koji će vas uvijek oduševiti svojom kuhinjom. Obožavaju seksualne igre i fantazije i ne ustručavaju se biti malo grublji ako je to vaša želja. Ukoliko želite u potpunosti osvojiti Raka, slobodno se rasplačite pred njim, ne mora vam biti neugodno, jer oni vas obožavaju tješiti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj