Nije šala: vrijeme je za sudar s asteroidima!

06/05/2020

Wow! Još jedna astrološka kategorija o kojoj bi trebali brinuti!

Unatoč tome što se ponekad ne čini tako, manje bi u astrologiji ipak moglo značiti više. Pritom mislimo na sve one malene stvari koje imaju ogroman utjecaj na vaš život. Upravo u tu kategoriju spadaju i asteroidi. Nešto manje poznatiji kao maleni planeti, ovi su (i dalje ogromni) planetoidi krcati energijom.

Iako su nešto manje odgovorni za definiranje osobnosti odnosno sudbine od pravih planeta, dolaze u puuuno većoj količini, a njihova kretnja u našim astrološkim kućama može imati i više nego značajan utjecaj na naš život. Već smo i više nego svjesni kako je astrologija komplicirana priča, a ovi asteroidi pucaju poput Kućanica na steroidima. Jednom kad prestanete paničariti, bacite oko na vodič koji smo vam pripremili ne bi li vam približili sve ključne asteroide i što oni točno znače za vaš život.

Chiron (točnije kombinacija asteroida i kometa) se trenutno nalazi u Ovnu otkrivajući vaše najbolnije rane iz djetinjstva; one koje nikada nisu u potpunosti zacijelile unatoč silnom trudu i brizi.

Lilith opušteno plovi u prostoru Jarca tražeći isplatu za sav naporno odrađen posao. Sad znate zašto vam je u posljednje vrijeme baš sve nekako svejedno.

Ceres predstavlja roditeljsku ljubav prema djetetu. (Savjet: nazovite svoju majku). Do 23. travnja nalazi se u Vodenjaku mijenjajući način na koji brinete o sebi i ljudima oko vas. Sada je pravo vrijeme da u svoj kalendar ugurate dan za brigu o sebi.

Pallas djeluje poput vašeg unutarnjeg superheroja. On je dio vas koji je uvijek spreman na borbu za pravdu. Većinu mjeseca nalazi se u Jarcu što ujedno znači da nema odustajanja dok bitka ne bude pobijeđena.

Juno je u Vagi i služi kao podsjetnik da ne zaboravite tko ste u vezi te da nikada ne ignorirate rana upozorenja.

Vesta asteroid koji definira što osjećate prema svojoj obitelji, trenutno je u Blizancima dajući vam onaj motivacijski govor na koji možete računati i od svoje obitelji onda kad vam je najteže.

Pholus još jedan hibrid kometa i asteroida, predstavlja čin donošenja loših odluka. Trenutno prelazi preko Jarca što bi moglo značiti loše odluke na poslu, ali i loše investicijske odluke. Ne možete reći da vas nismo upozorili!

Eros je *strastveni* asteroid. Sredinom mjeseca nalazi se u Ovnu tjerajući vas da svoje strastvene želje konačno pretočite u djelo. Iskoristite to kako biste organizirali protest ili svom dragom konačno priznali svoje osjećaje.

Nessus (još jedan hibrid kometa i asteroida) je u znaku Ribe, dopuštajući vam osobni rast i oporavak od starih rana. Tu je kako bi vam pomogao riješiti se toksičnih veza i prijateljstava koja vam doista čine više štete nego koristi.

Ixion prelazi preko Jarca upozoravajući vas na žedne kolege koji su bacili oko na vaš radni stol (a i poziciju) i više su nego spremni baciti vas pod autobus kako bi je se dočepali.

Orcus predstavlja uništene paktove kao i žudnju za osvetom protiv onih koji su vas izdali. Oduprite se želji za sitničavošću i budite bolja osoba!

Quaoar je u Jarcu i šalje vam umjetničke vibre. Konačno imate i kozmičko dopuštenje da onaj “neozbiljan” hobi pretvorite u posao iz snova.

Sedna pruža liječenje za tijelo i duh. Dok je u Biku, natjerat će vas da uživate u kvalitetnom vinu, izvrsnoj čokoladi, mirišljavim kupkama i svime što vam srce može poželjeti

Varuna vas tjera da obgrlite i vjerujete svojoj intuiciji. Nalazi se u Lavu, stvarajući savršenu priliku da vjerujete glasiću u glavi i konačno donesete veliku životnu odluku.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj