Muškarci u ovom znaku su savršeni muževi!

16/05/2018

Za sve žene koje su slobodne vrijede potražitii slobodne muškarce u ovom znaku, a vi udane - javite je li ovo istina ;-)

Vodenjak - Već smo pisali kako se teško zaljubljuje jer i svoje emocije drži po dkontrolom (kao i puno toga u životu). No jednom kada se zaljubi spremna je za svoju ljubav učiniti sve. Svjestan je vaših želja i potreba, pa će učiniti sve da vam ih ispuni. No, ponekad je preosjetljiv, što u kombinaciji s tvrdoglavošću može izazvati kontriranje i svađe. A kako je uvijek spreman za istraživanje i avanture, s njim vam nikad neće biti dosadno.

Lav  - Ima određenu karizmu na koju 'padaju' brojne žene, no on bira samo one koji imaju čvrsto 'ja'. Strastven je a kada voli svim silama će se truditi da vam to i pokaže. Svojoj će partnerici ugađati toliko da će se ona osjećati najposebnija na svijetu. No, mana im je prkos te ratnički duh kada želi stvari istjerati na svoje. Kod partnerice traži razumijevanje i ravnopravnost.

Škorpion - Pripadnici ovoga znaka su vrlo snalažljivi i na njih se uvijek možete osloniti. Iako u mladosti često lutaju i mijenjaju partnerice, kada se uozbilji Škorpion će gladati samo jednu ženu. Posebno cijeni iskrenost i poštenje, a kako je vrlo posvećen vezi i vjeran, isto to očekuje i od druge strane. Poznato je i kako je ovaj znak vrlo spretan 'ispod plahti' pa mu je potrebna žena koja će ga u tome pratiti, ali i biti dovoljno nježna kako bi se on osjećao dominantan.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj