Kakav je Lav u ljubavnoj vezi?

19/04/2020

Draga Aliza,
stvari postaju ozbiljne s jednim Lavom. Nakon što smo se upoznali putem jedne dating aplikacije, kliknuli smo u trenutku. Zasad je sve savršeno, stvarno mi se sviđa i nedavno smo se oboje složili oko toga kako je vrijeme za brisanje naših profila kako bi se u potpunosti usredotočili jedno na drugo. Problem je u tome što se gotovo nikad ne viđamo. Iako se čini kako se dopisujemo od 0 do 24, sve češće pronalazi izgovore za spojeve uživo. Znam da radi iznimno zahtjevan posao, ali ne mogu prestati razmišljati o tome kako me izbjegava. Je li ovo doista kako moderna ljubav funkcionira ili se ovaj Lav samo poigrava mojim osjećajima? Od srca,
Uznemirena Djevica

Draga Uznemirena Djevice,

prije svega dopustite da vas podsjetim kako vašim znakom vlada Merkur, planet izražavanja i komunikacije. To znači da vam je dijalog i više nego važan u svakom odnosu pa mi je dodatno drago što vam istog ne nedostaje i s ovim Lavom. Nažalost, vaše dopisivanje ujedno je i jedina stvar koja mi se sviđa u vašem odnosu. Sve ostalo pomalo podsjeća na ogromnu crvenu zastavu, upravo onu koju svim silama želimo izbjeći.

Naime, Lavom vlada Sunce, velika vatrena zvijezda u središtu našeg solarnog sustava. Nije sporno kako svaki Lav utjelovljuje taj duh: svjesni su toga da su dio kraljevske obitelji horoskopa i ne srame se to pokazivati u svakoj prilici koju dobiju. Štoviše, oni žive za laskanje i komplimente. I dok to s vremena na vrijeme može biti slatko, na neke Lavove i najmanja količina može djelovati poput električne pumpe za njihov već prenapuhani ego.

Nažalost, vaša kombinacija zvuči poput recepta za katastrofu. Vaš Lav dobiva točno ono što želi: nekoga tko je uvijek na raspolaganju kako bi ga hranio pohvalama i potporom i to bez da išta traži zauzvrat. Nemojte me pogrešno shvatiti, jasno mi je da veliki poslovi dolaze i s ogromnom količinom odgovornosti i znaju biti vrlo zahtjevni, ali hej, 2020. je - svi se mučimo održavati ravnotežu između posla i života. Svi smo naučili živjeti u laganom kaosu. Svi smo prezatrpani poslom. No i oni najzaposleniji pronaći će vrijeme za partnere.

Zašto? Zato što, ako vam je doista stalo do nečega, to nešto automatski postaje prioritet. Nema filozofije. Meni se čini kako je vaš Lav ipak malo previše zauzet kako bi uložio vrijeme u vašu vezu i, iako ga to nužno ne čini lošom osobom, uzajamno djelovanje ključ je svake veze, a posebno za vaš znak. Pa, osim ako ne želite da ova ljubav nastavi živjeti isključivo od obavijesti na vašem mobitelu, morate biti čvrsti oko toga što želite od svojeg partnera. Ako se i dalje ništa ne promijeni, možda bi bilo bolje da njegovu sljedeću poruku ostavite na “seen”.

Do Mjeseca i natrag, Xx Aliza @AlizaKelly

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj