3 horoskopska znaka koja vole samo jednom u životu

26/08/2021

Posve je logično jer znamo za njih i da su vrlo osjetljivi i romantični...

Rak
Oni slove kao najvjerniji znak horoskopa, a sada znamo i da najčešće vole samo jednom u životu. Naime, kada Rakovi poklone svoje srce jednoj osobi njima to znači zauvijek, pa čak i ako ljubav ne završi na sretan način. Doista ne vidimo način na koji možete pogriješiti pa da vas pripadnik ili pripadnica ovog znaka prestane voljeti.

Ribe
Još jedan vodeni znak koji je 'sav u emocijama', a kada pronađe osobu za koju misli da je njihova idealna polovica - obožavat će je (sa svim njezinim manama)! Dodamo li tome da su veliki sanjari i idealisti, nije teško zaključiti da će im vrlo vjerojatno promaknuti brojne mane njihove bolje polovice, no to njihovu ljubav i strast neće umanjiti. Ako vas jedna Riba prestane voljeti - doista ste nešto grdno zgriješili.

Bik
Jedini znak u top tri najvjernija koji nije vodeni, no za razliku od sanjara Rakova i Riba, ovom znaku treba puno duže vremena da se zaljube, no onda je to za vječnost. Naime, po prirodi nisu skloni površnim vezama i flertovima, prilično su izbirljivi pa ako ste prošli sve njihove 'testove' to je znak da ste doista vrijedni njihove ljubavi.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj