Horoskop u SMS stilu

27/01/2015

Život, ljubav, karijera - saznajte kad trebate nagaziti na gas, a kad se ušuškati i primiriti...

Horoskop u SMS stilu

Ovan

Život: Sreća će biti na vašoj strani ‒ pogotovo prva tri mjeseca u godini. Prijevod: nemojte se bojati riskirati jer ćete maksimalno profitirati. 

Ljubav: Vaš glavni cilj jest otkriti što vam zaista treba i što želite od veze. Vrijeme je za malo introspekcije.  

Karijera: Kreativnost vam je na vrhuncu. Nemojte se ograničavati nego najbolje ideje predočite nadređenom koji će u njima (i vama) prepoznati velik potencijal.

Bik

Život: Po prirodi ste realistični te volite planirati unaprijed, no ove godine obuzet će vas želja za novim spontanim iskustvima. 

Ljubav: Situacija će biti pomalo kaotična, no imajte strpljenja - stvari će se popraviti pretkraj godine. 

Karijera: Nezadovoljni ste na poslu. Počnite tražiti nove mogućnosti, ali nemojte dati otkaz prije nego što odlučite što ćete dalje.

Rak

Život: Prošle ste godine puno radili na sebi, a ove ćete godine ubirati plodove svoga truda - bilo da je riječ o poslu, financijama ili privatnom životu.

Ljubav: Umorni od igranja igrica, postat ćete iskreniji prema muškarcima, a novi pristup pomoći će vam da privučete gospodina Pravog.

Karijera: Postavili ste si nove ciljeve, ali se ne usuđujete napraviti prvi korak. Ohrabrite se i stvari će se početi događati same od sebe.

Blizanci

Život: Prijatelji će u 2013. imati veliku ulogu u vašem životu. Neki će vas inspirirati da isprobate nove stvari, a drugi vam pomoći da lakše pregrmite teške trenutke.  

Ljubav: Privlače vas zločesti dečki, ali ove godine upoznat ćete neke slatke dobrice zbog kojih ćete revidirati svoj ukus za muškarce. 

Karijera: Posao i zabavu držite odvojenima, no vrijeme je da se potrudite bolje upoznati kolege - i otkrijete zabavnu stranu posla. 

Lav 

Život: Sljedećih 12 mjeseci vašeg života vrtjet će se oko zabave! Da, dobro ste pročitali. Druženja s prijateljima i izleti na lijepe lokacije vratit će vam energiju i uljepšati život.

Ljubav: Sredinom godine očekuje vas strastveno razdoblje: zaljubit ćete se kao nikad i uživati u puuuuno divljeg seksa.

Karijera: Neki će ljudi posumnjati u vaše sposobnosti. Dokažite im da su vas pogrešno procijenili i potrudite se više nego ikad. 

Djevica

Život: Imat ćete gomilu energije, i više nego što vam je potrebno. Iskoristite je da završite stvari koje već dugo odgađate - preuredite stan ili organizirajte put o kojem dugo sanjarite.

Ljubav: Fokusirat ćete se na ono što vam paše i riješiti svega što vas živcira, npr. glupih namještenih dejtova. Naučit ćete reći “ne”.

Karijera: Posao će vam postati naporniji nego što ste navikli, no shvatite to kao priliku da dokažete svoje sposobnosti

Vaga

Život: Ući ćete u fazu u kojoj ćete svoj stan poželjeti pretvoriti u topli dom. Obiđite sajmove antikviteta, prolistajte magazine za unutarnje uređenje i uredite udobno gnijezdo za romanse i druženja.

Ljubav: Preozbiljno ste shvaćali prošle veze pa su vam i prekidi teško padali, no 2013. provest ćete uživajući u spontanom flertu ne razmišljajući previše o budućnosti.

Karijera: Šef će vas obožavati. Iskoristite to!

Škorpion

Život: Prilično ste ekstrovertirani, no ove će se godine probuditi vaša introvertna strana. Iskoristite to razdoblje introspekcije da proniknete u svoje srce i otkrijete što vam je najvažnije. 

Ljubav: Prestat ćete glumiti pred drugima i osobi koja vam se svidi pokazati pravo lice. Ako mu se svidi, super, ako ne - njegov problem!

Karijera: U sljedećih šest mjeseci očekujte veliko unapređenje na poslu.   

Strijelac

Život: Toliko ste bili koncentrirani na to da svoj život držite čvrsto pod kontrolom da su vam osobne veze malo iskliznule iz ručica. Ove godine učvrstit ćete i prijateljske veze.

Ljubav: Dosta vam je igrača i muljatora? Čeznete za frajerom koji se neće bojati obaveza i intime? Dobra vijest? Pronaći ćete ga!

Karijera: Svoje ste pokazali na profesionalnom terenu, šef vam vjeruje, što reći nego usporite tempo i uživajte. 

Jarac

Život: Život će vam prirediti more situacija nakon kojih trebate ostati uspravni i moralni. Samo vjerujte u sebe i sve će biti super. 

Ljubav: Hajde, priznajte, nikada niste razmišljali ozbiljno o vlastitom vjenčanju kao o opciji. Sve do ove godine... 

Karijera: Razmislite dobro kome povjeravate svoje poslovne frustracije da vas kasnije najbolji kolega ne bi usosio. 

Vodenjak

Život: Čestitamo! Cijele ćete godine biti poprilično zadovoljni. Ok, tu i tamo ćete upasti u koju oluju, no sve u svemu more će biti kao ulje. Opustite se i uživajte!

Ljubav: Na jesen ćete malčice biti nesigurni što radite s tipom kojeg viđate. Pitajte za savjet najbolju prijateljicu. I poslušajte je. 

Karijera: Shvatit ćete da niste plaćeni toliko koliko zaslužujete. Provjerite jeste li baš toliko bezgrešni i krajem godine tražite povišicu. 

Ribe

Život: Ne znamo odakle vam ta silna energija, ali imat ćete je na bacanje. Od lansiranja web stranice do preuređenja vlastita prostora. Sve ćete to obavljati s užitkom i guštati. 

Ljubav: Ove ćete godine biti posebno sentimentalni. Čitajte: ići ćete na sve žive obljetnice i uživati u padanju u zagrljaje. 

Karijera: Morat ćete pokazati svom šefu što sve možete, a najpogodnije vrijeme da mu izložite svoje super ideje bit će ljeto i jesen.  

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj