Horoskop otkriva kakav bi mogao biti vaš brak

11/08/2014

Otkrijte jeste li životna suputnica iz njegovih snova...

Ovan

Ovnovi su izrazito muževni i odluka za sklapanje braka ne pada im teško. Muškarac Ovan je svjestan odgovornosti i ne bježi od nje, no voli dominirati. Osim što želi lijepu, želi i pametnu i sposobnu ženu. Iako očekuje od žene da mu da dovoljno slobode, on sam često zadovoljstvo traži van kuće, i braka.

Bik

Bik je izrazito posvećen obiteljskom životu. Njemu su žena i djeca na prvom mjestu i on daje svoj maksimum kako bi im osigurao sve ono najbolje od života. Inače je izrazito blag i dobroćudan znak, a dodatna velika vrlina mu je strast. Jedan je od najstrastvenijih znakova, pa ako ga žena dovoljno ne zadovolji, sklon je fizičko zadovoljstvo potražiti na drugom mjestu.

Blizanac

Slobodoumni Blizanac i nije baš najidealniji partner za brak. Život s njim, baš poput njega, može biti izrazito lijep, zabavan i opušten, no samo ukoliko ga ne budete sputavali. No baš kao što se on nada da vi nećete sputavati njega, jednaku će slobodu i on priuštiti vama. Šarmantan i opušten kakav po prirodi je, sklon je flertu.

Rak

Kao i Račice, i muškarci Rakovi su veoma tradicionalni i vezani za obiteljski život. Jednako mu je bitna obitelj koju stvori, kao i ona iz koje potječe. Odličan je domaćin i voli provoditi vrijeme u svom domu. No iako se na prvu čini kao idealan suprug, velika je vjerojatnost da ćete se zauvijek boriti za naklonost s njegovom majkom.

Lav

Ovo je muškarac koji svojoj ženi želi biti centar svijeta. On od svih, pa i od žene očekuje da mu se podrede. Njegove su potrebe i želje uvijek na prvom mjestu pa od žene očekuje da se žrtvuje kako bi on mogao graditi uspjeh i napredovati. Nije strog roditelj, a njegova žena uvijek mora biti njegovana i dotjerana.

Djevica

Na prvi pogled, muškarac Djevica idealan je partner kojeg bi svaka žena poželjela. Vrijedan je i nije posesivan, no nedostaje mu strasti. Uglavnom je konzervativnih shvaćanja, predan je obavezama, lucidan je i pragmatičan. No u braku mu je velika mana što je daleko od romantičara.

Vaga

Za muškarca Vagu ljubav je umjetnost. No unatoč romantičnoj prirodi, nije osoba koja je luda za bračnim životom, uglavnom iz razloga što se teško prilagođava drugima i teško pronalazi kompromise. Voli njegovane žene s čvrstim stavovima. Strastven je ljubavnik, no često je nevjeran.

Škorpion

Muškarac Škorpion izrazito je ljubomoran i posesivan pa s njim u braku često ne cvjetaju ruže. No žena će ga držati mirnim sce dok mu redovito pokazuje i dokazuje ljubav i privrženost. Ne voli jake i dominantne žene jer se smatra glavom obitelji. Veoma je strastven i dobar ljubavnik.

Strijelac

Strijelac je rođeni avanturist, kako u životu, tako i u ljubavi i braku. Brak mu nije prioritet, no bez puno razmišljanja će se odlučiti za njega ukoliko pronađe elokventnu, zabavnu i snalažljivu ženu koja nije ovisna o muškarcu. Stvar koju teško tolerira je ljubomora i posesivnost partnerice.

Jarac

Muškarac Jarac se najčešće za brak odlučuje kasnije od drugih znakova, budući da je izrazito posvećen karijeri. Njegova će se žena osjećati sigurnom i zbrinutom, no nedostajat će joj emocionalnih izljeva nježnosti. On podsvjesno bira dominantniju ženu, no unatoč tome voli kada se i njegova pravila poštuju.

Vodenjak

Ovo je često nepredvidljiv muškarac koji upravo zbog te osobine i nije najidealniji izbor za brak. Njegova partnerica bi definitivno neke karte trebala zadrćžati skrivenima, čisto kako bi ga imala čime zabavljati do kraja života. Jer se on, ukoliko žena ne zna zadržati njegovu pažnju, lako okrene ka zanimljivijoj i sposobnijoj ženi koja to zna.

Riba

Ovaj je muškarac jedan od najboljih kandidata za brak. On će za svoju ženu učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi joj ispunio sve želje. Voli provoditi vrijeme s obitelji i nije sklon riskiranju sreće koju mu pruža bračni život zbog jedne ljubavnice.


Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj