Dragi Blizanci, je li konačno stiglo vrijeme da odustanete od veza kojima ističe rok trajanja?

06/02/2021

Bez pritiska, dragi Blizanci, ali Sjeverni Čvor nalazi se u vašem znaku prstom upirući u smjeru u kojemu morate ići kako biste konačno otkrili najbolju verziju sebe.

Prigrlite svoju radoznalost, inteligenciju, prilagodljivost, ali i socijalne vještine. Jupiter i Saturn tijekom cijele godine prelaze preko Vodenjaka, navodeći vas da se nastavite educirati. To može značiti sve od završavanja školovanja, učenja novih vještina, putovanja, ali i konačnog dovršavanja knjiga koje već mjesecima stoje na vašem noćnom ormariću.

blizanci

S druge strane, Južni Čvor osvjetljava vašu zonu Strijelca poručujući vam da je vrijeme da počnete donositi pametnije odluke o tome kako se povezujete s ljudima oko sebe. Isto vrijedi i za vaš ljubavni život. Čini se kako (i kažemo ovo s ljubavlju) se još uvijek hvatate za vezu kojoj se opasno bliži istek roka trajanja pa je sada i idealno vrijeme da kažete što vam je na duši i zgrabite ono što vam je u ljubavi doista važno. Sa solarnom eklipsom u vašem znaku tijekom lipnja, stiže i vrijeme kada ćete morati odlučiti ispunjava li vas doista ono što radite u životu i prestati preživljavati samo za plaću.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj