Ne šalimo se, sve se “doista” vrti oko Jupitera

19/03/2020

Ovaj veliki dečko među planetima povezan je sa srećom i velikim prihodom novaca, ali i mudrosti odnosno uspjehom. Bez obzira na to gdje živite, provjerite na kojem se znaku Jupiter nalazi u vašoj natalnoj karti, a onda taj prosperitet iskoristite kako biste apsolutno pobijedili u životu.

AKO STE ROĐENI S JUPITEROM U… 

VATRENOM ZNAKU

Ovan, Lav, Strijelac Hrabar i odvažan duh vodi vas prema ostvarenju svih svojih ciljeva. U vašoj budućnosti vidimo glamurozna putovanja na vruće destinacije pune akcije i života.

ZEMLJANOM ZNAKU

Bik, Djevica, Jarac Uspjeh vam se smješka, ali samo ako poradite na organizacijskim vještinama. Vaša mantra: Težite ka jednostavnosti.

ZRAČNOM ZNAKU

Blizanci, Vaga, Vodenjak Zahvalite Jupiteru na svom intelektu i energiji za rad s ljudima. Sami se prijavljujte za rukovoditeljske projekte - za ovo ste *rođeni*.

VODENOM ZNAKU

Rak, Škorpion, Ribe Uz vašu kreativnost, empatiju i umjetnički duh, rješavanje problema nikad nije bilo jednostavnije. Neka vaš Pinterest bude ispunjen top destinacijama za opuštanje i istraživanje duhovne povijesti.

P.S. Lekcije naučene u razdoblju u kojemu je Jupiter u Jarcu (od sad pa do 14. svibnja) razotkrit će se tijekom Retrogradnje (14. svibnja do 12. rujna). Iskoristite tu mudrost kako biste postali najbolja verzija sebe.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj