Horoskop za 2020.: Ovan

15/01/2020

Ovnovi, bez panike, sve će biti u redu!

21. 3. – 19. 4.

VELIKI POTEZI

Vaš se veliki tranzit godine događa 12. siječnja, kada će Saturn i Pluton biti na istome mjestu čineći znatne promjene u vašem području karijere. Usred sezone Ovna, Jupiter, planet sreće, pogađa Pluton, zbog čega možete računati na potpuni fokus usmjeren na zaradu. Štoviše, iskoristite to razdoblje jer jesen donosi retrogradni Mars, vladar izdržljivosti, upravo u vašem znaku (drugim riječima: preplavljuje vas lijenost). Vaš će libido splasnuti, a život će vam se premjestiti u krevet (ne na seksi način). Ipak, bez panike: kraj 2020. označava vaš veliki povratak, i to čim se Jupiter i Saturn sretnu u Vodenjaku. Gledajte na to kao na energetsko piće za svoj društveni život.

LJUBAVNI STATUS

Pobrinite se za to da vaš dragi dobro podnosi vašu “Kylie K.” razinu uspjeha. Naime, nitko vas ne bi trebao tjerati da birate između ljubavi i posla iz snova! Ako sredinom godine stvari u vašem odnosu (ili Tinder DM-ovima) malo zahlade, ne brinite se. Pomrčina Sunca krajem godine šalje vam seksi vibre koje će u trenu probuditi sve vaše osjećaje.

NAJ DAN ZA ROMANSU 5. srpnja

NAJ DAN ZA DRAMU 9. rujna

NAJSEKSI DAN 14. prosinca

GRUPNE PORUKE

Proljeće je rezervirano za veliko čišćenje. Od 21. ožujka do 1. srpnja rješavat ćete se lažnih prijatelja kako biste oslobodili mjesta za one koji stvarno zaslužuju vaše vrijeme i energiju. Iako bi vam neki rastanci mogli teško pasti, sredinom ljeta osjećat ćete se jače nego ikad.

STANJE NA RAČUNU

S Jupiterovim pozitivnim utjecajem na područje karijere tijekom gotovo cijele godine, konačno se osjećate kao da nijedan cilj više nije neostvariv. To će vas navesti da dodatno popunite svoj radni tjedan. Izbjegavajte impulzivno trošenje, ali i pretjeranu štednju. Drugim riječima, tu i tamo si omogućite masažu ili manikuru kako u međuvremenu ne biste zaboravili disati.

BRZINSKI TAROT Devetka štapova.

Ako se bojite da će vaša velika odluka biti pogrešna, znajte da posljedice te odluke, kakva god ona bila, neće biti tako strašne kao što mislite.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj