Horoskop za 2020.: Lav

04/01/2020

Za početak, zdravlje!

23. 7. – 22. 8.

VELIKI POTEZI

Početak godine donosi probleme. Točnije, vaši zdravstveni problemi doseći će apsolutni vrhunac zbog čega ste prisiljeni pripaziti kako se odnosite prema svome tijelu. Ne brinite se, odvojite li malo vremena za sebe, utišat ćete sve alarme i godinu nastaviti u nešto mirnijem tonu. U ožujku Saturn ulazi u Vodenjaka, i to u vaše područje veza, a retrogradna Venera između 13. svibnja i 25. lipnja udara na područje prijateljstva. Zato, ako se osjećate iskorišteno, savršeno je vrijeme za križanje određenih ljudi s popisa. Ne dopustite da vas to uzrujava. Štoviše, događa se nešto doista dobro i daleko od katastrofe koje se pribojavate. Osim toga, 21. prosinca donosi vam i onaj “aha” trenutak koji ste čekali pa možete računati na to da ćete sve odgovore dobiti na vrijeme.

LJUBAVNI STATUS

Dobre vijesti: 2020. godina obilježava početak potpuno novog poglavlja ispunjenog ugovorima, onim dobrim obvezivanjem i, da, kozmičkom povezanošću. Zato se nemojte čuditi ako vaše uobičajeno čavrljanje poprimi ton “vječnosti”.

NAJ DAN ZA ROMANSU 21. ožujka

NAJ DAN ZA DRAMU 13. listopada

NAJSEKSI DAN 18. kolovoza

GRUPNE PORUKE

Bez panike, ali neka od vaših prijateljstava uskoro bi mogla prestati podsjećati na “Gilmoreice” i postati “Kućanice”. Budite na oprezu krajem proljeća, znat ćete zašto. Ipak, zvijezde kažu da će sve biti u redu, a do 29. srpnja vaša će BFF ekipa ponovno biti na okupu.

STANJE NA RAČUNU

Vaš talent da u svakom problemu pronađete logično rješenje nosi vas u visine. Uz to, ove vam godine leđa čuva i Jupiter koji će vam pomoći da se napokon posvetite sami sebi. Naposljetku, potrošiti koju kunu za tečaj ili novo iskustvo nikad nikome nije naškodilo. 

BRZINSKI TAROT Petica štapova

Znamo da nije lako, ali pošaljite e-mail, ispriku, tortu ili bilo što drugo. Taj bi vas potez mogao nagraditi povezivanjem sa starim prijateljima, odnosno ljudima za koje tvrdite da vam nedostaju. Nas možete varati, ali karte ne.

 

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj