Horoskop za 2020.: Djevica

13/01/2020

Zgrabite ono što vam pripada!

23. 8. – 22. 9.

VELIKI POTEZI

Siječanj vam donosi veliku životnu preobrazbu, ali ona definitivno neće biti jednostavna. Ubrzo ćete shvatiti kako forsiranje lažne verzije sebe da biste se svidjeli drugima u vama zapravo stvara užasno neugodan osjećaj. Suzdržavanje vam uskraćuje promaknuća, veze i prijateljstva koje želite. Zato ovu godinu iskoristite kako biste konačno zgrabili sve ono što doista želite. Jednom kad se ponovno počnete osjećati kao svoja osoba, i vaš će društveni život (šokantno, znamo) postati puno bogatiji. Ljeto donosi pomrčine koje će vas inspirirati da napokon počnete tražiti one stvari koje su vam se do onda činile kao “previše”. Zgrabite ono što vam pripada. Ako postoji ijedan znak dovoljno snažan da izdrži sve posljedice, onda ste to vi.

LJUBAVNI STATUS

Čak i ako vam se čini da vašim životom vlada kaos, dobra je vijest da vašim znakom kruži niz planeta u zoni ljubavi i kreativnosti. Zbog toga se nećete prestajati povezivati s ljudima koji su inspirativni, energični i, uf,  ~ekstremno~ seksi. Iako više naginjete prema intelektu, ova će godina biti posebno vruća.

NAJ DAN ZA ROMANSU 20. veljače

NAJ DAN ZA DRAMU 11 svibnja.

NAJSEKSI DAN 2. listopada

GRUPNE PORUKE

Svo ono odrastanje 2019. konačno je došlo na red. Od 21. lipnja do 5. srpnja biti ćete posebno raspoloženi vratiti svu onu ljubav koju ste dobili od svojih najdražih. Osim što ćete im se redovito javljati, sada je savršeno vrijeme za organizaciju skupne večere. Zauzvrat ćete primiti još barem dvostruko više ljubavi nego ikad.

STANJE NA RAČUNU

Iako nitko to od vas ne traži, na poslu ćete si postaviti ciljeve dovoljno visoke da ih primijete svi pravi ljudi. A s Jupiterom uz sebe, očekujte napredovanje u pisanju, govoru i analitičkim vještinama, dajući vam sve potrebno za dobro obavljen posao.

BRZINSKI TAROT Trojka štapova

Priznajte. Radite sami zbog nedostatka povjerenja u druge. To će se uskoro promijeniti jer je 2020. godina suradnje. Zato, pitajte za pomoć i stići ćete na cilj puno prije nego što očekujete.

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj