Horoskop za 2020.: Blizanci

17/01/2020

21. 5. – 20. 6.

VELIKI POTEZI

Ok, ponekad se ponašate kao čudaci. Ne mislimo ništa loše, uostalom i sami znate da to jeste. Bez brige, ovo je godina u kojoj ćete sve to konačno prerasti. Isprva ćete se premišljati o pristanku na novi posao ili ozbiljnu vezu, ali sve vaše brige nestaju u travnju, kada ćete naučiti što to točno znači posvetiti se nekome, odnosno nečemu. Onda, tik prije sezone Blizanaca, točnije 13. svibnja, Venera će biti retrogradna u vašem znaku tjerajući vas da ponovno naučite sve što ste ikada znali o vezama (s druge strane, možda je to dobra prilika za neki novi početak?) P. S. Pomrčine u lipnju vaše će veze dodatno preokrenuti naglavačke pa očekujte velike promjene u odnosu s prijateljima, partnerom, suradnicima i ostalima u vašem okruženju.

LJUBAVNI STATUS

Stvari najednom postaju ozbiljnije te ste spremniji nego ikad istražiti svoje snažne osjećaje i pravu intimnost. Očekujte konačni rastanak s frajerima koji se javljaju isključivo poslije ponoći kako biste napravili mjesta za nešto važnije i dugotrajnije. Krajem 2020. znat ćete što vam je točno potrebno kako bi vaše tijelo, um i duh bili zadovoljni.

NAJ DAN ZA ROMANSU 17. prosinca

NAJ DAN ZA DRAMU 13. svibnja

NAJSEKSI DAN 30. studenoga

GRUPNE PORUKE

Nitko ne voli dobar party više od jednog Blizanca, ali vama doista nedostaje opuštanje sa svojim BFF-icama (čitaj: podnevne kave koje završe koktelima). Savjet: Ne oslanjajte se previše  na njih. Pokažite interes i za njihov život kako 9. rujna ne biste osjetili jače zahlađenje od onog jesenskog.

STANJE NA RAČUNU

Prepustite se radu na projektu u kojemu uživate jer će Jupiter vašu inspiraciju držati na vrhunskoj razini. Ipak, kontrolirajte se kako iznenada ne biste postali inspirirani trošiti novac koji nemate na ono što vam ne treba i dvaput provjerite kako biste bili sigurni da potrošnja ne prelazi vaš budžet.

BRZINSKI TAROT Paž pehara

Očekujte val kreativne inspiracije. Vaša novogodišnja odluka: osloboditi mjesto u kalendaru kako biste svom novom pothvatu (hobiju? poslu? kućnom ljubimcu?!) podarili svoju punu pažnju.

 

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj