Horoskop za 2020.: Bik

30/12/2019

Svemir vas mazi, ali...

20. 4. – 20. 5.

VELIKI POTEZI Konjunkcija Saturna i Plutona u siječnju čak i najtvrdoglavije od vas navodi da razmislite dvaput. Na početku proljeća Saturn ulazi u Vodenjaka pa očekujte nalet odgovornosti na poslu. Ipak, dočekajte ga raširenih ruku znajući da on dolazi s promaknućem i znatnom povišicom. Do kraja godine posao i ljudi koji vas okružuju inspirirat će vas da se još više uključite, što god to za vas značilo. Možda je vrijeme za neki novi hobi ili ste konačno odlučili postati aktivist za nešto s čime se doista možete poistovjetiti. Svemir vas mazi i na društvenom planu pa ćete ostvariti nova poznanstva (i prijateljstva) s ljudima s kojima dijelite jednake vrijednosti. Bonus: Osjećat ćete se kao zrelija, kompletnija i odgovornija osoba. To mi zovemo odrastanjem!

LJUBAVNI STATUS

Sigurna zona? Ne poznajemo je. Vašu će godinu definirati istraživanje nepoznatog. To znači da se morate pripremiti za eventualni prekid, ali samo zato što vas iza ugla očekuje novo romantično poglavlje. Bez obzira na to ulazite li u neki novi odnos ili ulijevate svježu energiju u postojeće partnerstvo, u ovoj ćete godini napokon skupiti hrabrosti zgrabiti ono što doista želite.

NAJ DAN ZA ROMANSU 4. travnja

NAJ DAN ZA DRAMU 4. ožujka

NAJSEKSI DAN 31. listopada

GRUPNE PORUKE

Počnite pripremati zahvalnice. Vaši će vas prijatelji u 2020. godini naučiti što znači doista biti tu za nekoga. Naime, na svoje ćete najbliže moći računati u svojim najgorim trenucima, a posebno 23. siječnja, 15. svibnja i 30. lipnja kada će vam biti najpotrebniji.

STANJE NA RAČUNU

Pripremite se postati ona s najviše briljantnih ideja na poslu. Ne bojte se podijeliti ih i uživati u slavi. Ipak, nastojte ostati na zemlji i potražiti pomoć kad vam bude potrebna. Iskušajte neku od aplikacija koje će vas naučiti pametno investirati, guglajte kako najbolje baratati budžetom ili se jednostavno obratite financijskom savjetniku koji će vam riješiti sve potencijalne brige zbog novca.

BRZINSKI TAROT Trojka pehara

Ovo je godina za stavljanje obitelji i prijatelja na prvo mjesto, kao i učvršćivanje odnosa s njima. Naposljetku, koja je svrha ubijanja od posla ako nemate nikoga s kime ćete kasnije proslaviti? S time na umu, nazovite svoju mamu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj