Znamo zašto su Ribe najbolje u krevetu!

08/06/2021

Dok čitate ovaj tekst, naše su misli i molitve uz Jarca koji leži pored vas.

Nije nam namjera uvrijediti ikoga, samo iznosimo činjenice, a one su sljedeće: Ribe donose više vrućine među plahtama od Škorpiona i Lava zajedno i to pomnoženi sa svim Blizancima koje ste ikad upoznali. Naravno, imamo i dokaze (osim svake Ribe s kojom ste imali priliku i čast provesti noć).

Ribe su vodeni znak - jednostavni, bez sklonosti osuđivanju i takvi da gotovo nikad neće pozvati policiju u trenutku kad poželite isprobati nešto malo otkačenije u krevetu (naravno, uz njihov pristanak!). Zato, bez obzira na to nalazite se u ozbiljnoj vezi s jednim takvim znakom ili ste upecali jednu za vikend-avanturu (stvarno ste mislili da će ovaj tekst proći bez igre riječima?), Ribe će doista poslušati vaše fantazije i shvatiti zašto želite to što želite. Drugim riječima, slobodno računajte na njihovo potpuno razumijevanje.

Nadalje, iako ih znate kao one s glavom u oblacima, upravo je ta karakteristika ona koja ih čini posebno kreativnima kad je u pitanju seks, igranje uloga, prljavi razgovor pa čak i klasično, strastveno i romantično vođenje ljubavi. Što ih čini takvima? Znakom Ribe vlada Neptun, planet mašte, pa ako ne spadate u tip osobe sklon fantaziranju, ne brinite - njima nikada neće ponestati originalnog sadržaja.

Ali čekajte! To nije sve! Naručite li odmah, za vas smo pripremili besplatnu opskrbu visoke razine emocionalne inteligencije. Pa, trebate li beskrajnu količinu pažnje (gledamo vas, Lavovi) ili puno maženja nakon seksa (volimo vas, Rakovi), Ribe su vaša savršena velika žlica. Onda? Idemo na pecanje?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj