Cosmo horoskop za listopad

02/10/2017

Kraj ljeta savršeno je razdoblje da se skulirate i fokusirate. Realistična Djevica natjerat će vas da nove ciljeve postavite promiöljeno i objektivno, a Sunce u znaku diplomatske Vage dat će vam snage da 22. rujna sve probleme riješite kao prava gospodarica svemira

ŠKORPION

LJUBAV: Ako već dugo plutate mirnim ljubavnim vodama, mogle bi vas uznemiriti insinuacije treće osobe. Ako ste slobodni, a vaša je pažnja već dulje usmjerena na jednu osobu, računajte na to da će vam se do kraja mjeseca prepustiti bez otpora.

KARIJERA: Do posljednjeg tjedna listopada ne očekujte ništa važno, osim ako ne radite u državnim institucijama. Posljednja dekada ovog mjeseca donosi povoljne prilike, a neke ćete i sami stvoriti. Priče o imovini i nasljeđu bit će opet aktualne.

COSMO SAVJET: Promatrajte i čekajte, uspjeh će doći u pravom trenutku.

STRIJELAC

LJUBAV: Sumnje odmah odbacite i koncentrirajte se na poboljšanje odnosa koji su narušeni i vašom krivnjom. Ne miješajte ljubav s prijateljstvom jer vam se baš to može dogoditi sredinom mjeseca. Možete izgubiti prijatelja, a ne dobiti ništa.

KARIJERA: Vrijeme je da djelujete bez presedana, čak i ako ste vrlo mladi. U sebi nosite veliku ambiciju, a došao je trenutak da i drugi to prepoznaju. Vrijeme je za promjenu i ona će se dogoditi željeli vi to ili ne pa je bolje da se pripremite za to.

COSMO SAVJET: Odahnite, ograničenja više ne postoje, sada je sve samo vaša inicijativa.

JARAC

LJUBAV: Ne možete odlučiti kako i s kim provoditi slobodno vrijeme. Bit ćete željni ljubavi, ali će svaki potencijalni partner u listopadu imati neku manu koju nećete moći zanemariti. Zauzeti bi trebali više pažnje posvetiti partneru.

KARIJERA: U praktičnom i poslovnom smislu sve ide kako treba. Ovaj mjesec uloženi vam se trud višestruko vraća. Poslovne ponude stižu na pladnju, a moguća je i promjena posla ako niste zadovoljni postojećim, i to uz pomoć važne osobe.

COSMO SAVJET: Pazite da ne pretjerate sa sportom jer su mogući ozbiljniji problem od umora ili upale mišića.

VODENJAK

LJUBAV: Poslovni i privatni planovi ovog će mjeseca biti na drugome mjestu, što će goditi vašem partneru. Neki kraći put ili produljeni vikend u drugoj polovici mjeseca bit će pun pogodak. Ako ste slobodni, neke nove osobe ući će u vaš život.

KARIJERA: Vaš poslovni položaj je stabilan pa više nema potrebe da ga branite osim ako ste iznimno mladi. Očekuje vas uspinjanje na karijernoj ljestvici, koje vas je možda mimoišlo prije, no nikada nije kasno.

COSMO SAVJET: Sreća vam je glavni saveznik. Bit ćete na pravome mjestu u pravo vrijeme i sresti prave ljude, a to treba iskoristiti.

RIBE

LJUBAV: Osoba koju već dulje poznajete i dalje je zainteresirana za vas iako ste prema njoj više puta bili grubi, gotovo uvredljivi. Ona može promijeniti vaš ljubavni status i vi to dobro znate. Stabilne priče imaju podršku svemira.

KARIJERA: Novac iz inozemstva ili rad s inozemstvom radikalno će popraviti vašu financijsku situaciju. Prihvatite ponuđeno unapređenje, iako ste ga očekivali puno prije.

COSMO SAVJET: Promijenite navike kako biste prevenirali zdravstvene probleme. Aromaterapija, boje, glazba i meditacija neka budu vaš izbor ovog mjeseca.

OVAN

LJUBAV: Slijedi sigurno najljepše razdoblje za vas u ovoj godini. Partner je spreman za donošenje važne odluke, no i vi morate nešto poduzeti. Čekanjem možete stvoriti samo nove dvojbe, a nijedna od njih ne mora biti pokazatelj vaše buduće sreće.

KARIJERA: Početak mjeseca može vam biti težak, posebno ako nema nikoga tko bi vas mogao zamijeniti ili na koga se možete osloniti. Ostatak mjeseca dobar je za javnu prezentaciju, nove ugovore i kontakte.

COSMO SAVJET: Prvi jesenji dani su kao stvoreni za šetnju ako nemate vremena za ozbiljnije fizičke aktivnosti.

BIK

LJUBAV: Doživjet ćete zanimljivo iskustvo s osobom vrlo neobičnog zanimanja ili hobija. “Opasnost” koju ćete pritom osjetiti pobudit će sva vaša čula i rasplamsati želju za romansom. Stabilne veze i ovog su mjeseca sigurne.

KARIJERA: Pokazat ćete da ste odličan operativac i osoba na koju se može računati. Dobri rezultati otvorit će vam neke nove mogućnosti, a ni zarada neće izostati. Potkraje mjeseca upoznat ćete nekoga tko će imati velik utjecaj na vas u sljedećim mjesecima.

COSMO SAVJET: Obavite sistematski, a obavezno prekontrolirajte bubrege i urinarni trakt.

BLIZANCI

LJUBAV: Toliku mogućnost izbora odavno niste imali. Osjećaj da su sve oči uprte u vas i da ste u centru pažnje pratit će vas cijeli mjesec. Sve će se svesti na zabavu, flert i provod, a ostala područja života za vas kao da ne postoje.

KARIJERA: No ipak ostavite malo mjesta za ozbiljne stvari. Sve što budete morali obaviti i što se od vas očekuje napravit ćete besprijekorno, ali u u što kraćem roku kako biste imali više vremena za druge stvari. Novac vam je vrlo važan jer ste ugled već ostvarili.

COSMO SAVJET: Iznenadit ćete druge i sebe. Budite fleksibilni i mjesec će proći bez većih problema.

RAK

LJUBAV: Ako ste još slobodni, znači da ste čekali pravo vrijeme i pravu priču. No blizu ste. U stabilnim vezama mogući su promjena ambijenta, kupnja nekih stvari i uređenje životnog prostora, u čemu ćete uživati.

KARIJERA: Ako se bavite privatnim biznisom, ovo je pravo vrijeme za vas. Imate velike ciljevi i velike ambicije, ali sve ovisi o odnosu koji imate prema osobama ili okolnostima o kojima ovisi vaša karijera, napredovanje i zarada. Budite diplomat.

COSMO SAVJET: Potrebni su vam dovoljno sna, blaga hrana i pojačan unos vitamina.

LAV

LJUBAV: Vaša veza poprima zadivljujući stupanj romantike. Otvoreno ćete pokazivati emocije, a više nećete postavljati ni nepotrebna pitanja. Prije nego što se upustite u avanturu, provjerite je li osoba slobodna!

KARIJERA: Pred vama je ponuda koja jamči i radikalno povećanje prihoda. To može biti i honorarni posao, ali mogućnost postoji. Sjajno razdoblje za financijske transakcije, kupnju auta, kraća putovanja i kontakte sa starim suradnicima.

COSMO SAVJET: Pred vama je nekoliko iskušenja. Ostanite čvrsti i dosljedni te ne dopustite nikome da poremeti vaš unutarnji mir.

DJEVICA

LJUBAV: Moguće su promjene planova, što kod vas može stvoriti dojam da ljubav slabi. Prestrogi ste, a niste toga ni svjesni. Vaše dobre namjere mogu biti put do emotivnog pakla. Slobodne Djevice očekuje puno ljubavi i strasti.

KARIJERA: Dani pred vama su kao stvoreni za dokazivanje. U drugoj dekadi ovog mjeseca postoji mogućnost suočavanja s konkurencijom. Očekujte ponudu iz inozemstva, a moguća je i promjena mjesta boravka.

COSMO SAVJET: Vrijeme je za prave ljubavi, prepustite se strasti, hedonizmu i sreći.

VAGA

Vrline: Odmjeren stil, urođena elegancija, dobar sugovornik, veliki diplomat, pravedna i pristupačna.

Slabosti: Zbog pretjeranog kritiziranja može postati pravo gunđalo. Često vidi probleme kojih realno nema. Sve podređuje osjećajima, estetici i stilu.

Stil: Klasičan, uglađen i ženstven stil na njima je pravi pogodak, pogotovo u kombinaciji s nakitom koji jako voli.

Erotska privlačnost: Najljepše žene Zodijaka zrače profinjenošću koja fascinira, a njihov topao i nedokučiv pogled budi snove o neslućenim zadovoljstvima. Što napraviti ove godine: Ozbiljno poradite na stabilizaciji primanja, prekinite nevažne kontakte te se posvetite pravim prijateljima. Otiđite na dugo željeno putovanje te smišljajte dugoročne planove.

Posao: Ove godine imate mnogo entuzijazma pa odredite prioritete i krenite. Oslonite se na utjecajne prijatelje i ne ustručavajte se potražiti njihovu pomoć.

Seksualni život: Preduvjet za dobar seksualni život je zaljubljenost. Pristu­pite li tome na drugi način, možete biti razočarani. Seks vam neće biti toliko važan kao ono što mu prethodi.

U slavljeničkom mjesecu:

Ljubav: Zbog snažnih emocija prema osobi s kojom ste u vezi svi će problemi nestati u trenu. Mnogima se pruža prilika za pomirenje ili nastavak važnog odnosa. Oboje ste postali zreliji pa je vrijeme da pokušate ponovno.

Karijera: Kada je o poslu riječ, nećete imati problema. Neke ćete najavljene promjene rado prihvatiti, a neke ćete sami inicirati i uspješno realizirati. Ne budite skromni, morate biti u skladu sa svojom ambicijom i hrabrošću.

Cosmo savjet: Na početku ste novog ciklusa, imate pravo na promjene i nove početke. Najbolji znak Blizanci: Oboje volite razgovarati o svemu što vam se događa. Uzbuđuje vas upoznavati se s novim ljudima i idejama. Ovan: Privlači vas njegovo samopouzdanje, a njega vaša sklonost flertu. Strast među vama nema granice.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj