Astro prognoza: što Jarci, Vodenjaci i Ribe mogu očekivati tijekom ljeta 2015

15/07/2015

Ljetna sudbina već je zapisana. Provjerite je!

Provjerite što vas čeka jer od toga nećete pobjeći:

Jarac

Ljetna lista savjeta
Poradite na svome izgledu i dojmu kojeg ostavljate na druge. Ozbiljnost će već doći na red. Poigrajte se bojama, detaljima, šarenim kombinacijama. Dozvolite si ludosti i isprobavanje naizgled nespojivog.

Najbolji dani za ljubav
Početak ljeta donosi nesporazume iz kojih se krije nedostatak samopouzdanja. Kada shvatite da su vaše brige potpuno neopravdane, slobodno vrijeme nikada neće biti ljepše provedeno.

Čime zavodi
Dozvolite si ljubav, ali nemojte da vas potpuno zanese. Budite razumni i realni. Mogućnost je da vam se veza produbi i nastanu preduvjeti za zajednički život.

Život i posao
Doći će do svađa s osobama koje nisu istomišljenici. Tijekom ljeta imat ćete razne ponude, ali glupi uleti ići će vam na živce pa ćete se upoznavati samo s rijetkima.

Vodenjak

Ljetna lista savjeta

Imate razloga za zadovoljstvo. Sve vam ide po planu. Ne sputavajte se predrasudama, propitkivanjem i nametnutim kodeksom ponašanja.

Najbolji dani za ljubav
Dobro ćete se provoditi svakog ljetnog dana. Nemojte se zabrinjavati ako niste sreli osobu koja će trpjeti svaki vaš hir. S Vama će ponekad biti komplicirano, ali imat ćete sreće pa će partner donekle ipak razumjeti vaša očekivanja. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, sudbina Vam priprema zaruke.

Čime zavodi
Svemu prilazite otvorenog stava, s dozom prijateljstva. Nedostatak potrebe za dominacijom činit će vas intrigantnom za osvajanje. Dopuštat ćete si da budete osvojene.

Život i posao
Preko ljeta pružat će vam se jedinstvena prilika za zaradu. Društvena događanja pomoći će vam da stvorite dobru reputaciju o sebi.

Ribe

Ljetna lista savjeta
Ne precjenjujte svoje mogućnosti jer nećete moći uskladiti obaveze. Zbog toga vam se može događati da ste promjenjivog raspoloženja koje bi moglo utjecati na zdravlje.   

Najbolji dani za ljubav
Jutro će vam postati omiljeni dio dana. Biti ćete viđeni na kavama, špici i koncertima. Erotskog naboja neće manjkati. Prave prilike za vezu totalno će vas oraspoložiti.

Čime zavodi
Spadate u najljepše, najprivlačnije žene. Posjedujete dozu tajanstvenosti, ali znate kako treba flertati. Nemojte da dečki pomisle kako ste lak plijen.

Život i posao
Posložit će vam se razne stvari i dobit ćete priliku za dobru poslovnu suradnju. Mogli biste podcijeniti novac jer ga u sedmom mjesecu neće nedostajati. Po prvi puta ćete moći razmišljati o većim planovima za budućnost.
 


 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj