3 znaka koja će se u rujnu zaljubiti kao nikada do sada

31/08/2017

Nadolazeći mjesec mogao bi vam biti najbolji u životu!

Zvijezde su nam otkrile malu tajnu! Kada je ljubav u pitanju, ovim znakovima osmjehnut će se sreća u rujnu 2017., kada će oni zauzeti imati priliku uživati uz voljenu osobu, dok će oni slobodni naletjeti na nekoga tko će im u potpunosti promijeniti život.

Ovan

Rujan je mjesec koji vam sprema nova i lijepa uzbuđenja na polju ljubavi. Tijekom cijelog rujna imat ćete toliko prilika da nećete znati na koju stranu se okrenuti. Ono što je sigurno je to da u naredne mjesece nećete ući sami. Ako vam se sviđa jedan od vatrenih znakova, sada je pravo vrijeme da preuzmete inicijativu ili suptilno pokažete svoje osjećaje. Ako se,pak, nadate pomirenju s osobom iz prošlosti, to će biti moguće krajem mjeseca kada ćete možda dobiti i neku ponudu.

Lav

Ulazak Venere u vaš znak i njezin boravak do 21. rujna donijet će svim Lavicama puno sreće na ovom polju. Iako vam proteklih mjeseci nije baš išlo najsjajnije na emotivnom planu, situacija se sada skroz mijenja. Slučajan susret mogao bi vam promijeniti život. Ako ste u velikoj ljubavnoj dilemi, bez brige, do kraja mjeseca sve će vam biti jasnije. Zauzete Lavice mogu se potpuno opustiti i uživati jer ništa neće poremetiti njihov mir.

Škorpion

Ako ste slobodni i nadate se nekim ljubavnim događanjima, ovo idealan period da konačno izaberete osobu s kojim ćete dočekati zimu. Do 10. rujna pružit će vam se nekoliko prilika da uđete u vezu s jednim vatrenim ili vodenim znakom, a ako ste već odavno zauzeti sada je pravo vrijeme da razgovarate o ozbiljnijim planovima i isplanirate dalje vašu vezu s voljenim partnerom. Zvijezde vas također upozoravaju da ne ignorirate pozive iz prošlosti jer ako patite i nadate se pomirenju s bivšim partnerom, sada vam se otvaraju šanse da obnovite vezu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj