Ella Dvornik za Cosmo: Ovo su osobine kojima sebe izluđujem

20/06/2018

Osim što krasi naslovnicu aktualnog broja Cosmopolitana, Ella nas je odvela i na uzbudljivo putovanje modnim stilovima te otkriva kako je izgledao njezin put do trona kraljice društvenih mreža. Doznajte više u aktualnom lipanjskom izdanju Cosmopolitana

“Kada sam čula da sam pobijedila na natječaju Cosmo influencerica, prvo što sam pomislila bilo je: mala Ella u meni je uspjela” otkrila nam je Ella Dvornik prilikom davanja intervjua za hrvatsko izdanje Cosmopolitana.

Ella se odlično snašla u ulozi modela pred objektivima fotografa Gorana Čižmešije za Cosmopolitan, a iako je postala mama u studenom prošle godine, izgleda bolje nego ikad. “Pred fotoaparatom se osjećam sramežljivo i nestrpljivo, a najseksi sam si u štiklama” poručuje ova vladarica društvenih mreža i dodaje kako joj se izgled s godinama poboljšao, ali na drugačiji način.

 CosmoCover243-web

Otkako je postala majka, Ella Dvornik je shvatila da “nema dovoljno sati u danu” a da biti majka znači “brzo odrasti, ako to već nisi”. Ella je brojnim obožavateljicama otkrila i svoju manje privlačnu stranu – osobine kojima sama sebe može izludjeti. “Moj obrambeni mehanizam ide mi užasno na živce, a moja najveća mana je bježanje od problema.” 

Kćerkica Balie i suprug Charles najviše ju usrećuju, a otkriva da ju je on osvojio spontanošću i slobodnim duhom.  “Za mene je ljubav kada te netko voli zbog onog što jesi, a ne zbog onog što želi da postaneš”.

 

Razgovarala: Jasmina Rodić
Fotografije: Goran Čižmešija

 

Cijeli intervju s Ellom Dvornik pročitajte u aktualnom lipanjskom izdanju Cosmopolitana. Požurite jer ovaj je broj još samo par dana na kioscima!

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj