U čemu se osjećate najženstvenije?

10/03/2014

10 super odgovora Cosmo čitateljica i 10 podjednako super nagrada! Saznajte tko je osvojio Catrice ruž, a tko Pompea čarape...

Ruž Catrice su osvojile:

Tea Kemešić: Jako sam si ženstvena kad sam sretna jer vjerujem da je najljepša žena ona čiji osmijeh zrači istinskom srećom.

Sonja Bogojević: Mnoge će vjerojatno napisati gole, no ja nisam ta sretnica. Ja svoje strije, celulit i višak moram prikrivati, ali ne znaći da nemam svojih boljih trenutaka. Tako se na primjer najženstvenije osjećam u prozirnoj bluzi i običnim crnim trapericama s nešto zlatnog nakita. Pomalo djevojčica, pomalo žena. A i mužu paše... :)

Mirela Pavić: Osjećam se ženstveno u štiklama, odmah dobijem i nekakvo samopouzdanje. Odgovarajući outfit i osmijeh na lice, to je ženstvenost koju svaka žena mora imati. :)

Nikolina Dapas: Ja se osjećam ženstveno kada stavim crveni ruž na usne. Mislim da bi ga svaka žena morala imati u torbici.

Maja Sopić: Još davno Coco Chanel je rekla da haljina koju žena nosi, mora izgledat tako da ju muškarac poželi svući. Najbolje se osjećam u lijepoj haljini, s kojom mogu izraziti ono najbolje na sebi te sakriti one male nedostatke. Ipak sam žena :D Haljina u kojoj se osjećam najpouzdanije, najženstvenije, najljepše, ona u kojoj mogu osvojiti svijet ;) :*

Čarape Pompea su osvojile:

Bojana Petrić: Mislim da bi se svaka žena pa tako i ja trebala osjećati ženstveno u već klasičnoj maloj crnoj haljini s nekom jednostavnom frizurom i šminkom manje je više.

Emina Džino: Mnoge žene i djevojke danas ženstvenost miješaju sa seksipilom, što su ustvari dvije potpuno različite stvari. Ženstvenost je ono što od tebe čini damu, ženu, krhko biće koje je unatoč tome na samo sebi svojstven način u mogućnosti da cijeli svijet baci na koljena samo jednim pogledom, zamahom kose ili osmijehom. Ja se, lično, ženstveno osjećam u onome što diskretno, ali ipak na fin način naglašava liniju mog tjela, a što je u isto vrijeme i udobno, jer ma koliko neki komad odjeće bilo lijep ako nije udoban on ne vrijedi ništa. Uz to sve i ogrlica ukrašena cirkonima nikad nije na odmet. Ženstveno se osjećam u svemu onome što naglašava to da sam ja žena, ljepši spol.

Ivana Gazdek: Ženstveno se osjećam u odličnoj seksipilnoj haljini koja zapravo ništa ne otkriva već sve prepušta mašti gledatelja, dobrom make up- u, lagani smeđi smokey eye, nude ruž, a moguće i u boji fuksije, ovisno o raspoloženju, široki osmijeh i ja sam sama sebi najženstvenija žena na svijetu! ;) :)

Rea Lujić: Najženstvenije se osjećam vjerovali ili ne sa ... šeširom! Otkad sam kupila prvi primjerak širokoobodnog šešira u Parizu prije desetak godina postala sam posve ovisna o njima. Ima nešto tajanstveno u ženama koje nose šešire, a najčešće je tajanstvenost ženstvena...

Veljka Ćosić: Samo da je udobno, mirisljavo, crno i naravno saten ;)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj