Tko je osvojio VisaPure četkicu za čišćenje lica?

02/05/2014

Ne, ovo nije čarolija iako VisaPure ima čudesne moći. Čisti kožu i trenutačno uklanja mrtve stanice, popravlja mikrocirkulaciju za blistav ten i povećava učinkovitost krema za njegu lica. A sretna dobitnica je... Njeno ima možete pronaći na dnu teksta:)

U Philipsu su svjesni da je prvi korak do lijepe kože svakodnevna njega lica koja daje vidljive rezultate. VisaPure čisti kožu i trenutačno uklanja mrtve stanice, popravlja mikrocirkulaciju za blistav ten te povećava učinkovitost krema za njegu lica.

Zdrava i mladolika koža postiže se pravilnom njegom. Na površini kože se svakodnevno nakupljaju odumrle stanice, bakterije, prljavština, loj i ostaci make upa, stvarajući tako površinsku barijeru. Redovito i pravilno čišćenje kože olakšava prolazak, a time i učinkovitost aktivnih tvari iz preparata za njegu. Zdravom izgledu kože pridonosi i nježna masaža koja potiče mikrocirkulaciju, povećava dotok kisika, olakšava izmjenu tvari i ubrzava obnovu kože. VisaPure uređaj je idealno koncipiran spoj nježnog čišćenja kože i poticaja mikrocirkulacije.

y

Koliko je učinkovita VisaPure četkica?
VisaPure je testirana u vrhunskim laboratorijima, a proveli smo i ispitivanje među 100 žena koje su dva tjedna upotrebljavale VisaPure. 
Rezultati su sljedeći: 
87% njih potvrdilo je da im je koža sjajnija nego s drugim proizvodima za čišćenje lica
95% opisalo je korištenje VisaPure četkice izrazito ugodnim iskustvom za lice
88% žena potvrdilo je da im je koža puno mekša i nježnija
91% naglašava efekt masaže uz VisaPure četkicu.

Zašto nam je potreban električni uređaj za čišćenje lica? Što ne valja s tradicionalnim metodama?
Philips želi pomoći ženama da se osjećaju lijepo i ugodno u svojoj koži, a upravo je pravilno čišćenje kože temelj njezine ljepote. Metode čišćenja lica nisu se previše razvijale tijekom godina, a upravo je to bio povod za razvijanje uređaja kao što je Philips VisaPure s inovativnim pristupom njezi kože. Sve to pomaže ženama da pokažu kožu u punom sjaju istodobno povećavajući učinkovitost njihovih svakodnevnih preparata za njegu lica.

A sretna dobitnica je... Ana Pogač!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj