Tko će postati GLISS ambasadorica?

05/09/2018

Glasajte za svoju najbolju kandidatkinju!

Za sve one koji su ovog ljeta spavali u pećini, Schwarzkopf Gliss slavi 120 godina s Cosmopolitanom, na vrlo poseban način.

Činit će vam se da "otkrivamo toplu vodu", ali jeste li se ikada zapitali: "Perem li kosu onako kako treba? Držim li regenerator u kosi dovoljno vremena? Kako se točno koristi maska za kosu?" Na ova goruća, naočigled jednostavna pitanja, zapravo je teško odgovoriti sa sigurnošću, toliko da je Schwarzkopf Gliss povodom svog 120. rođendana odlučio u suradnji s Cosmopolitanom, lansirati veliku "Cosmo-istragu".

GLISS 4

Kada kažemo "Cosmo-istraga", pod tim mislimo slijedeće: na društvenim mrežama objavljivali ste fotografije uz kratki tekst/meme s vašim najboljim super trikom za lijepu, zdravu i njegovanu kosu (ili, oni sramežljiviji su nam slali poruke ili e-mail).

072018_Beauty_GLISS_ADV_Cosmo

Slavlje je počelo početkom ljeta, kada je u srpanjskom broju i na portalu Cosmopolitan.hr  objavljen početak kreativnog natječaja u kojem se traga za 10 cura s najboljim trikovima / tajnama / savjetima za kosu (koje će osvojiti 10 bogatih GLISS poklon-paketa), od kojih samo jedna djevojka postaje službena Gliss ambasadorica godinu dana, što uključuje testiranje svih proizvoda i pisanje recenzija koje objavljujemo na portalu Cosmopolitan.hr

GLISS LOGO

Glasanje počinje SADA i OVDJE!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj