Sve bi dala za malo više slobodnog vremena? Aussie otkriva tajnu kako uštedjeti vrijeme!

13/07/2015

Ne bi li život bio ljepši kad bi imala malo više slobodnog vremena? Kad bi mogla nekako izmisliti malo dodatnog vremena samo za sebe, što bi učinila s njim? Reci nam što bi ti napravila sa sat vremena više u danu, a tri najzanimljivija odgovora nagradit ćemo s Aussie Super paketom novih proizvoda.

Ako si mislila da Aussie ne može postati čudesniji nego što već je, razmisli opet. Aussie ponosno predstavlja (fanfare molimo!) Miracle Dry Shampoo šampon za suho pranje kose, ultimativno sredstvo za brzi «popravak» proizveden s ljubavlju.

Miracle Dry šampon sadrži ekstrakt sjemenki australske jojobe zbog kojih kosa miriše zamamno i zadovoljava potrebe svih tipova kose. Aussome Volume, koji tvojoj kosi daje dodatan volumen, i Colour Mate koji pomaže zaštititi i produžiti vijek boje u kosi zahvaljujući smanjenju broja nepotrebnih pranja kose. Ovi šamponi za suho pranje ne ostavljaju trag bijelog praška na kosi, koji ponekad nastaje korištenjem šampona za suho pranje.

y

S novim Aussie proizvodima lako ćeš imati kosu iz snova: zastrašujuće dobrog izgleda, živahnu kosu bez naslaga i sve to uz više slobodnog vremena. Ostaje samo pitanje – što ćeš učiniti s njim? Mogućnosti su beskrajne!

Reci nam što bi ti napravila sa sat vremena više u danu, a tri najzanimljivija odgovora nagradit ćemo s Aussie Super paketom novih proizvoda. Svaki paket sadrži Miracle Shine šampon i regenerator, čudesni 3 Minute Miracle tretman, Dry Shampoo, te sjajne Aussie styling proizvode: lak, pjenu i Beachwaves za savršene ljetne kovrče.

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj