Super nagrada za vaše tijelo: vježbajte s Cosmo fitness guruom

26/06/2014

Odgovorite na kratko pitanje i sudjelujte u praktičnoj radionici POKRENI SE koju vodi psiholog i trener Dragan Šurlan, a nakon koje više nikada nećete reći "Uf, danas nemam volje za vježbanjem. Daj radije tu čokoladu!"

U radionici za žene koju će održati 28. lipnja od 11 do 13 sati u Fitness centru Tonus na Trešnjevci, psiholog i trener Dragan Šurlan sažeo je svoje petnaestogodišnje iskustvo i znanje. Dragan svakodnevno motivira svoje klijente na pametno, efikasno vježbanje i usvajanje zdravih navika. Sada, u samo dva sata, po pristupačnoj cijeni, nudi vam sve što trebate znati kako biste se uspješno pokrenuli i počeli se bolje osjećati. Nakon ove praktične radionice, bit ćete spremni sasvim samostalno vježbati i pripremati zdrave, balansirane obroke.

y

Naučit ćete:
- kako vježbati za najbolje, najbrže rezultate
- kako spriječiti ozljede s pravilnim zagrijavanjem i istezanjem
- kako početi gubiti suvišne kilograme i biti fit
- kako planirati zdrave obroke koji podržavaju vaše ciljeve
- kako umanjiti stres, eliminirati toksine i riješiti se bolova u leđima
- kako izbjeći emotivno prejedanje i biti ponosna na sebe
- kako uspostaviti bolji odnos sa svojim tijelom

Kako do nagrade?

Odogovorite na sljedeće pitanje - koje godine je Dragan pokrenuo Fitness Bootcamp u Hrvatskoj? Odgovor se nalazi na Cosmopolitan.hr-u.

Prva osoba koja odgovori točno do 12 sati u petak, 27. listopada dobiva nagradu: sudjelovanje na radionici POKRENI SE u subotu 28. lipnja 2014.

Detalji: http://www.zagrebboo…­om/#!radionica/c21ba

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj