Schwarzkopf Gliss slavi 120 godina!

24/05/2018

...i to na najbolji mogući način: GLISS darovima! Što treba napraviti? Čitajte dalje!

Činit će vam se da "otkrivamo toplu vodu", ali jeste li se ikada zapitali: "Perem li kosu onako kako treba? Držim li regenerator u kosi dovoljno vremena? Kako se točno koristi maska za kosu?"

Gliss JPG 21

Na ova goruća, naočigled jednostavna pitanja, zapravo je teško odgovoriti sa sigurnošću, toliko da je Schwarzkopf Gliss povodom svog 120. rođendana odlučio u suradnji s Cosmopolitanom, lansirati veliku "Cosmo-istragu".

Gliss JPG 15

Kada kažemo "Cosmo-istraga", pod tim mislimo slijedeće: na društvenim mrežama objavite fotografiju uz kratki tekst/meme s vašim najboljim super trikom za lijepu, zdravu i njegovanu kosu.

Gliss JPG 1

Schwarkopf Gliss Glossing Beauty Milk tretman za kosu: jeste li sigurni da svoju njegu za kosu koristite kako treba?

 

 

Koji je hashtag?

#glisstajnavasekose

Gliss JPG 8

Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair šampon za obnavljanje kose: koji je ispravan način pranja kose? Jeste li sigurni da znate?

Deset najboljih objava na Instagramu uz hashtag #glisstajnavasekose osvaja bogate Gliss poklon-pakete, a samo jedna djevojka postaje Gliss službena ambasadorica godinu dana (što uključuje testiranje svih proizvoda i recenzije) koje tijekom ove godine (2018.) objavljujemo na portalu Cosmopolitan.hr.

Imate dobar trik? Podijelite ga sa svima, ! I ne zaboravite hashtag:

#glisstajnavasekose

 

 P.S. Ako želite, možete nam svoju tajnu / trik / savjet poslatii na mail adresu cosmopolitan@cosmopolitan.hr 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj