PRAVILA KREATIVNOG NATJEČAJA: Vodimo vas na "Aleksi", najhvaljeniji hrvatski film sezone!

15/10/2018

1. Priređivač kreativnog natječaja pod nazivom “Vodimo vas na "Aleksi", najhvaljeniji hrvatski film sezone!” (u daljnjem tekstu “Natječaj”) je Adria Media Zagreb d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, OIB: 58576890942 (u nastavku “Priređivač”). Natječaj se priređuje u cilju promocije časopisa Cosmopolitan.

2. Natječaj je otvoren za sve punoljetne fizičke osobe koji su državljani Republike Hrvatske, imaju prijavljeno prebivalište na teritoriju Republike Hrvatske i nalaze se na teritoriju Republike Hrvatske. Zaposlenici i članovi uže obitelji zaposlenika Adria Media Zagreb d.o.o. te bilo koja druga osoba povezana s ovim Natječajem ne može sudjelovati u njemu. U Natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni čitatelji.

3. Časopis Cosmopolitan organizira darivanje 2 čitateljica s 2 ulaznice za premijeru filma “Aleksi” koja će se održati 20. listopada u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema u sklopu ženskog vikenda.

4. Čitateljice (i čitatelji) koji žele sudjelovati u darivanju trebaju do 18. listopada u ponoć na mail cosmopolitan@cosmopolitan.hr poslati odgovor na pitanje kako se zovu tri udvarača Aleksi iz filma.

5. Imena sretnih dobitnica bit će objavljena 19. listopada 2018. do 17 h na internetskoj stranici www.cosmopolitan.hr.

6. Kao sudionik i davatelj osobnih podataka, suglasni ste i slobodnom voljom ustupate gore navedene osobne podatke trgovačkom društvu Adria Media Zagreb d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Također, ste suglasni i pristajete na objavu navedenih osobnih podataka na navedenoj internet stranici kao i portalima društva, u svrhu provedbe natječaja i objave podataka o dobitnicima, a sve u svrhu ispunjenja legitimnih interesa voditelja obrade kao priređivača kreativnog natječaja. Vaši osobni podaci će se obrađivati za vrijeme trajanja natječaja i pohraniti na razdoblje od 3 godine od dana zaprimanja Vaših podataka.

Želimo napomenuti da u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na internet stranici društva Adria Media Zagreb d.o.o. 5. Dobitnici će biti kontaktirani na brojeve telefona koje su istaknuli te putem e-mail adrese s koje su se prijavili na Natječaj.

7. Adria Media Zagreb d.o.o. ne snosi odgovornost ako Sudionik iz bilo kojeg razloga ne uspije pristupiti internetskoj stranici www.cosmopolitan.hr.

9. Adria Media Zagreb d.o.o. zadržava pravo da u bilo koje vrijeme i s vremena na vrijeme, bez ikakve odgovornosti, mijenja ili prekine, privremeno ili trajno, ovaj Natječaj uz ili bez prethodne obavijesti Sudionicima.

U slučaju spora između Sudionika ovog Natječaja i Organizatora nadležan je Općinski sud u Zagrebu. Kako bi uspješno predao prijavu, Sudionik prihvaća uvjete i pravila Natječaja. Odricanje od jamstva i ograničenje odgovornosti.

NI U JEDNOM SLUČAJU Adria Media Zagreb d.o.o. ILI BILO KOJA TREĆA OSOBA ILI SUBJEKT UKLJUČEN U PRUŽANJE USLUGA HOSTINGA, IZRADU, STVARANJE ILI DISTRIBUCIJU INTERNETSKE STRANICE ILI FACEBOOK APLIKACIJE NEĆE SE SMATRATI ODGOVORNOM ZA BILO KAKVE DIREKTNE, INDIREKTNE, SLUČAJNE, POSEBNE ILI POSLJEDIČNE ŠTETE KOJE BI MOGLE NASTATI KORIŠTENJEM ILI NEMOGUĆNOŠĆU KORIŠTENJA INTERNETSKE STRANICE ILI FACEBOOK APLIKACIJE ILI KRŠENJEM BILO KOJEG JAMSTVA, SUDJELOVANJA U KREATIVNOM NATJEČAJU ILI NA DRUGOME MJESTU.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj