PRAVILA KREATIVNOG NATJEČAJA "Osvojite Catrice kozmetiku"

09/10/2018

1. Priređivač kreativnog natječaja pod nazivom “Osvojite Catrice kozmetiku” (u daljnjem tekstu “Natječaj”) je Adria Media Zagreb d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, OIB: 58576890942 (u nastavku “Priređivač”). Natječaj se priređuje u cilju promocije časopisa Cosmopolitan.

2. Natječaj je otvoren za sve punoljetne fizičke osobe koji su državljani Republike Hrvatske, imaju prijavljeno prebivalište na teritoriju Republike Hrvatske i nalaze se na teritoriju Republike Hrvatske. Zaposlenici i članovi uže obitelji zaposlenika Adria Media Zagreb d.o.o. te bilo koja druga osoba povezana s ovim Natječajem ne može sudjelovati u njemu. U Natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni čitatelji.

3. Časopis Cosmopolitan u suradnji s Catriceom organizira darivanje čitateljica s 2 Catrice proizvoda; LIP ARTIST PRO paletom ruževa koja sadrži prostor za miješanje, dvostruki aplikator i širok izbor nijansi koji ovu paletu čine ultimativnim oružjem za bezbrojne izglede. Crna, bijela, tri bazne nijanse kao i deset nijansi s svilenkasto-matiranom završetkom od nude do tamne boje mogu se miješati i uskladiti sa vašim željama. GALAXY IN A BOX holographic glow paleta highlightera nudi izvanredan sjaj! U njoj dolaze 4 kompaktna highlightera u bijelim, rozim i breskvastim nijansama koji će naglasiti tvoje lice i tijelo. U paleti je i prozirni highlighter koji se može koristiti kao podlogu za ostale. Tako će sjaj biti još intenzivniji. Prozirno sjajilo za lice kompletira paletu i omogućava dewy wet look effect.

4. Čitateljice (i čitatelji) koji žele sudjelovati u darivanju moraju prethodno sudjelovati u glasanju za Cosmopolitan Beauty Awards. Dajte svoj glas najboljem beauty proizvodu u razdoblju između 9. listopada i 15. listopada i jedna sretna sudionica glasanja rasveselit će se ovim vrijednim poklonom.

5. Imena sretne dobitnice bit će objavljena 15. listopada 2018. do 17 h na internetskoj stranici www.cosmopolitan.hr.

6. Kao sudionik i davatelj osobnih podataka, suglasni ste i slobodnom voljom ustupate gore navedene osobne podatke trgovačkom društvu Adria Media Zagreb d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Također, ste suglasni i pristajete na objavu navedenih osobnih podataka na navedenoj internet stranici kao i portalima društva, u svrhu provedbe natječaja i objave podataka o dobitnicima, a sve u svrhu ispunjenja legitimnih interesa voditelja obrade kao priređivača kreativnog natječaja. Vaši osobni podaci će se obrađivati za vrijeme trajanja natječaja i pohraniti na razdoblje od 3 godine od dana zaprimanja Vaših podataka.

Želimo napomenuti da u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na internet stranici društva Adria Media Zagreb d.o.o. 5. Dobitnici će biti kontaktirani na brojeve telefona koje su istaknuli te putem e-mail adrese s koje su se prijavili na Natječaj.

7. Adria Media Zagreb d.o.o. ne snosi odgovornost ako Sudionik iz bilo kojeg razloga ne uspije pristupiti internetskoj stranici www.cosmopolitan.hr.

9. Adria Media Zagreb d.o.o. zadržava pravo da u bilo koje vrijeme i s vremena na vrijeme, bez ikakve odgovornosti, mijenja ili prekine, privremeno ili trajno, ovaj Natječaj uz ili bez prethodne obavijesti Sudionicima.

U slučaju spora između Sudionika ovog Natječaja i Organizatora nadležan je Općinski sud u Zagrebu. Kako bi uspješno predao prijavu, Sudionik prihvaća uvjete i pravila Natječaja. Odricanje od jamstva i ograničenje odgovornosti.

NI U JEDNOM SLUČAJU Adria Media Zagreb d.o.o. ILI BILO KOJA TREĆA OSOBA ILI SUBJEKT UKLJUČEN U PRUŽANJE USLUGA HOSTINGA, IZRADU, STVARANJE ILI DISTRIBUCIJU INTERNETSKE STRANICE ILI FACEBOOK APLIKACIJE NEĆE SE SMATRATI ODGOVORNOM ZA BILO KAKVE DIREKTNE, INDIREKTNE, SLUČAJNE, POSEBNE ILI POSLJEDIČNE ŠTETE KOJE BI MOGLE NASTATI KORIŠTENJEM ILI NEMOGUĆNOŠĆU KORIŠTENJA INTERNETSKE STRANICE ILI FACEBOOK APLIKACIJE ILI KRŠENJEM BILO KOJEG JAMSTVA, SUDJELOVANJA U KREATIVNOM NATJEČAJU ILI NA DRUGOME MJESTU.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj