Vi nama recept za sočan poljubac, a mi vama super Avonov ruž!

16/01/2014

Statistike pokazuje da u životu više od 20.000 minuta provedemo ljubeći se. To su puna dva tjedna slatkog užitka! Budite kreativni, odajte nam vašu tajnu savršenog poljupca i osvojite Hidrokolor Absolute ruž za usne

Osim toga, tijekom ljubljena ljudsko tijelo proizvodi supstancu koja je 200 puta opojnija od morfija, a ima i anti-aging djelovanje. Da, dobro ste pročitali! Dok ljubite svog dragog radite na sebi – strastveni poljubac aktivira čak 29 mišića lica te tako usporava nastanak bora.

Ipak, nema goreg razočaranja od lošeg poljupca na kraju prvog spoja. Vjerovali ili ne, suhe i ispucale usne značajno doprinose lošem feelingu tijekom ljubljenja i dobro stanje usana je recept broj 1 za potpuno uživanje u savršenom poljupcu.

Poljubac i znanost

Dokazano je da dvije trećine ljudi naginje svoju glavu u desno tijekom ljubljenja. Znanstvenici ukazuju da je ova osobina nastala još u prenatalnoj fazi. Ljubljenje je bolje od dijete! Brz, romantičan poljubac može sagorjeti 2-3 kalorije dok dug i strastven poljubac sagori i više od 6 kalorija u minuti.

U okrugu Logan države Colorado, muškarcu je zabranjeno poljubiti ženu dok spava. A u Hartfordu, Connecticut, muškarcima je zabranjeno ljubiti svoje žene nedjeljom (valjda su barem nedjeljom zaslužile malo mira:).

Poljubac i film

y“Poljubac May Irwin” je 47-sekundni nijemi film koji je snimljen daleke 1896., a na kojem je prikazan prvi poljubac na ekranu. Ovaj film se u potpunosti sastoji od scene poljupca žene i muškarca u krupnom planu.

Čak 127 poljubaca u jednom filmu? Snimljen 1927., “Don Juan” još uvijek drži titulu filma s najviše poljubaca. Mary Astor i Estelle Taylor ljubio je glumac John Barrymore. Zamislite samo snimanje tog filma!

Čuveni poljubac između Necar Zadegan i Traci Dinwiddle 2010. godine u filmu “Elena Undone” je zabilježen kao najduži filmski poljubac i trajao je 3 minute i 23 sekunde.

Recept za sočan poljubac

U Avonu su stvorili novi Hidrokolor Absolute ruž za usne: jedinstveni spoj boje i hidratantnog balzama. Nije ni čudo ako su znali sve ove zanimljivosti o poljupcu: što će više privući suprotni spol nego njegovane usne obojene jednom od 20 savršenih nijansi? Zaštitno lice ovog jedinstvenog ruža za usne je svjetski poznata ljepotica Irina Shayk, čije su usne poljupcima osvojile i neodoljivog Cristiana Ronalda...

I... što čekate? Uzmite svog dragog pod ruku (i pri tome pazite da slučajno niste baš u nekom od mjesta gdje je poljubac zakonski reguliran:). Nakon toga pošaljite nam VAŠ recept za sočan poljubac, a mi ćemo tri najkreativnija odgovora i nagraditi s tri nijanse novog ruža. Vaše odgovore čekamo do 30. siječnja.

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj