Parfem, beauty set, knjiga i pozivnica za Cosmo disco party na dar

04/02/2016

Mogu biti vaši ako sudjelujete u natječaju "Ja sam više od selfieja". Evo i kako

Jesmo li vam rekli da ako sudjelujete u natječaju "Ja sam više od selfieja" možete osvojiti parfem, set make up proizvoda, knjigu i pozivnicu za Cosmo disco party 7. travnja za dvije osobe, a na kojem ćemo proglasiti pobjednice natječaja "Ja sam više od selfieja" i ludo i nezaboravno se provesti? Hm, možda smo zaboravili jer smo već pomalo u slavljeničkom raspoloženju, iako Cosmopolitan koktele nismo ni taknuli. Još. :) Ipak će Cosmo ove godine postati punoljetan pa se uzbuđenje doslovno može osjetiti u zraku, no zato nećemo smetnuti s uma reći vam na koje sve načine ovi poklončići mogu postati vaš.

Što bi rekli gurui zavođenja - više je puteva koji vode do predmeta žudnje, a vi birate:

a) želite li se i sami prijaviti na natječaj "Ja sam više od selfieja" tako što ćete odabrati jednu od deset ponuđenih kategorija

b) nominirati svoju dobru frendicu, kolegicu, susjedu, a koje su previše samozatajne da bi to same učinile te ih podržati svojim glasom 

c) poslati nam mail u kojem ćete navesti ime jedne domaće celebrity cure i u jednoj rečenici objašnjenje zašto mislite da baš ona zaslužuje ponijeti titulu Cosmo slavne cure. U svakom slučaju, morate ispuniti formular na dnu teksta, a on se nalazi OVDJE!

y

Mi ćemo svaki petak odabrati tri dobitnice kojima će pokloni iznenađenja stići na kućnu adresu i s kojom ćemo se rado družiti na našem velikom rođendanskom partyju. Požurite, jer glasanje traje do 3. ožujka. Let's party!

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj