Ova predivna Decleor putna torbica može biti vaša...

14/10/2015

Pet smo Decleor torbica već podijelili, a sada je vrijeme da nagradimo još tri čitateljice. Dajte svoj glas vašim omiljenim beauty proizvodima na natječaju Cosmopolitan Beauty Awards 2015. i poklon na slici je možda vaš!

U projektu Cosmopolitan Beauty Awards tražimo najbolje od najboljih proizvoda za njegu i uljepšavanje! Stoga vas, drage Cosmo čitateljice, pozivamo na sudjelovanje u ovom prestižnom natječaju! Dajte svoj glas najboljem beauty proizvodu! Natječaj će trajati od 1. rujna do 25. studenoga 2015. i u tom ćemo razdoblju prikupljati vaše glasove. Proizvod može osvojiti dvije nagrade jer postoje dva žirija.

Prvi žiri činite vi, čitateljice Cosmopolitana, i možete glasati na portalu Cosmopolitan.hr. Drugi, tzv. stručni žiri čine Ivo Parać, urednik ljepote u Cosmopolitanu, suradnik u Storyju i kolumnist u Elleu; Marjana Filipović-Grčić, glavna urednica Cosmopolitana; Milena Maršić iz salona Glamour; Simona Antonović, vizažistica; dermatologinja dr. med. Nevia Delalle Lozica, specijalist dermatologije i venerologije iz Poliklinike Dermalife.

Kako do nagrade?

Da biste mogli glasati, prvo se morate registrirati. Nakon što registracija bude potvrđena, imate mogućnost odabrati najbolje proizvode ponuđene po kategorijama i podkategorijama. Registracijom ostvarujete i dodatne pogodnosti - sudjelovanje u izvlačenju beauty nagrada iz bogatog nagradnog fonda! Dajte svoj glas klikom na odabrani proizvod u kategoriji ili podkategoriji, moguće je izabrati samo jedan proizvod, ali niste obavezni glasati za sve ponuđene kategorije. Pridružite se izboru i dajte svoj glas.

Dajte svoj glas klikom na odabrani proizvod u kategoriji ili podkategoriji - moguće je izabrati samo jedan proizvod, ali niste obavezni glasovati za sve ponuđene kategorije.

Pridružite se izboru i dajte svoj glas.

O DECLÉOR proizvodima

Danas vodeći aromaterapijski kozmetički brand na svijetu, DECLÉOR, najnoviji je član L'Oréal grupacije koji već 40 godina nudi jedinstvene kozmetičke proizvode. Oni se temelje na strogoj selekciji biljaka najfinijih vrsta i ekskluzivnih mješavina prirodnih aktivnih sastojaka za postizanje djelotvorne njege, iznimno srodne strukturi Vaše kože. U srcu Decléor proizvoda leži snaga esencijalnih ulja, te stručno umijeće kombiniranja aromatičnih ekstrakata, dobivenih prirodnim putem iz biljaka.

y

Kultni proizvod: Aromessence Neroli hidratizirajući uljni serumAromessance serum, rođen u kasnim '70-tima, koncetrat je ekspertize laboratorija DECLÉOR. Ovaj jedinstveni eliksir ljepote, proizveden od 100 % čistih i 100 % prirodnih esencijalnih ulja, bez koloranata i prezervatora, precizno je formuliran kako bi revitalizirao sve tipove kože. DECLÉOR serumi dobivaju se iz esencijalnih i biljnih ulja, te ne sadrže mineralna ulja. Esencijalna ulja imaju sposobnost da se pod kožom vrlo dobro rasprše. Ona sadrže sve specifičnosti biljaka iz kojih su dobiveni, i to u vrlo visokim koncentracijama. Aromessence serume čini ništa više od fuzije čistih esencijalnih i biljnih ulja u kombinaciji sa prirodnim antioxidantom, vitaminom E. Uistinu čudesna formula koja već desetljećima odolijeva testu vremena, te se uvijek iznova dokazuje kao kultni proizvod za njegu lica.

Potpuno zdrava koža sama proizvodi lipide kako bi održala optimalnu razinu hidratacije. U slučaju pomanjkanja lipida, koža više nije u stanju zadržavati vodu, te samim time postaje dehidratizirana, neudobna i umorna. Ulje, dakle jest, iznimno bitan element za savršenu hidrataciju.

AROMESSENCE NÉROLI multi-aktivni je serum sačinjen od esencijalnih ulja nerolija, sandalovine, cijelovitih žitarica, kadulje, peršina i borovica. Svega 2-3 kapljice ovog beauty koncentrata, dovoljne su da pročiste, smire, stimuliraju i revitaliziraju Vašu kožu. DECLÉOR Aromessence Neroli serum djeluje na kožu dubinski, omekšava i opušta kožu, hidratizira, tenu vraća sjaj, te djeluje poput jakog generatora učinkovitosti na Vašu dnevnu njegu.

Ovdje se kriju imena Cosmopolitan Beauty Awards dobitnica! A svaki petak listu obogaćujemo novim imenima:)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj