Osvojite Volum’Express Rocket maskaru

18/02/2013

Napišite nam najljepši kompliment, ulet ili komentar koji ste dobili na račun svojih okica, pogleda ili trepavica, a mi ćemo pet najboljih nagraditi Volum’Express Rocket maskarom

d

Kaže se da je maskara u svijetu šminke isto što i mala crna haljina u svijetu odjeće - u trenutku daje glamurozan i chic izgled. Žene imaju zaista velik izbor kada je riječ o trepavicama, bilo da se radi o dužini, boji, definiciji, zakrivljenosti ili pak volumenu. No pravo je umijeće pronaći samo jednu maskaru koja će istovremeno imati sve te kvalitete i u tren oka stvoriti dramatičan volumen trepavica.

Maybelline New York danas predstavlja Volum’Express Rocket maskaru, s novom formulom zbog koje će trepavice biti iznimno guste i garantirano bez ijedne grudice. Ono što je revolucionarno i inovativno kod ove nove maskare jest da trenutačno kreira intenzivne i zaglađene trepavice. U jednom potezu volumen trepavica se poveća osam puta, a pritom nema suvišnih i neurednih grudica. Maskare koje povećavaju volumen trepavica već odavno postoje, ali Volum’Express Rocket je prva maskara koja, zahvaljujući specijalnoj četkici s mikrovlaknima, povećava volumen od korijena do vrha trepavica rekordno brzo.

Supersonična mega četkica ima unutarnju jezgru od čvrstog materijala okruženu pravilno raspoređenim fleksibilnim vlaknima zbog kojih se maskara nanosi ravnomjerno i u gustom sloju na svaku pojedinu trepavicu. Uz ovu inovativnu četkicu, savršen volumen trepavica postiže se i zahvaljujući tehnološki naprednoj formuli na bazi gela koji nježno i glatko prianja uz trepavice, za razliku od klasičnih maskara koje sadrže gusti vosak zbog kojeg se trepavice često lijepe i lome. Volum’Express Rocket maskara nanosi se brzo i jednostavno, raspoređujući ravnomjerno boju od korijena do vrha svake pojedine trepavice.

Želite eksplozivan volumen trepavica brzinom rakete? Napišite nam brzo mail na cosmopolitan@cosmopolitan.hr. Igra traje do 25. veljače

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj