Promo

Osvojite putovanje iz snova u Francusku

07/03/2018

Kako miriše tvoja najveća avantura nakon srednje škole? Odaberi francusku destinaciju iz snova, omiljeni Rosalov macaron i pošalji nam detaljan plan za savršen maturalac ispunivši obrazac u tekstu ;-)

Kraj srednje bliži se kraju, a ti se moraš suočiti s nekoliko ključnih pitanja: s kim ćeš na maturalnu zabavu, kakvu haljinu odabrati, za koji se fakultet odlučiti i ne manje bitno – koju destinaciju izabrati za maturalno putovanje. Srećom, tu su tvoji najbolji frendovi – Cosmo i Rosal koji su ti odlučili olakšati muke i prirediti provod po tvojoj mjeri. Sve što trebaš napraviti jest zamisliti kako bi izgledalo tvoje savršeno putovanje s najboljom frendicom u Francuskoj i poslati nam detaljan plan provoda. Odaberi hoće li to biti kolaž fotografija, scenarij kao za neki kratak film, video ili, zašto ne, strip.

Zašto baš Francuska? Poznato je da su francuski kolačići makaroni utjelovljenje stila, damskog ponašanja i ženstvenog chica. Vesele nas raznim bojama i brojnim aromama. Nakon prošlogodišnjih Rosal Lip Balm Macaronsa s aromama jagode, vanilije i borovnice, ROSAL, vodeća hrvatska marka za njegu usana, sada donosi nove arome čokolade s lješnjacima te zimskog puncha koje jedva čekaju s tobom otići na putovanje iz mašte. I, naravno, ako im se posreći, udijeliti koji poljubac nekom zgodnom Francuzu. O la la!

Pravila nagradnog natječaja 'Osvojite putovanje iz snova u Francusku'

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo