Osvojite FOREO - revolucionarni aparat za čišćenje lica

31/08/2015

Natječaj Cosmopolitan Beauty Awards 2015. je otvoren! Glasajte za najdraže beauty proizvode i osvojite atraktivne pakete. Samo danas činimo iznimku i otkrivamo prvu nagradu: FOREO - revolucionarni aparat za čišćenje lica. Do kraja natječaja svaki petak nagrađujemo tri čitateljice slatkim paketom iznenađenja

"Dajte curi pravi ruž i osvojit će cijeli svijet", govorile su nekoć Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor i Audrey Hepburn, koje su itekako znale koja se ljepota, užitak i moć kriju u pravoj kozmetici. Ok, slavne dive su cijelo to vrijeme imale još jednu podsvjesnu želju - da usput nađu i pravog frajera koji će im pokvariti samo taj divan ruž, ali ne i maskaru. Slažemo se s dragim divama, no u 2015. godini imamo još jednu želju. Naime, kako se svaki dan proda 23 milijuna ruževa, 15 milijuna maskara, 10 milijuna šampona i 8 milijuna kremica, voljele bismo imati neki dobar vodič u koji proizvod investirati kako bi osvajanje tog svijeta bilo što brže, a uživanje što dulje.

Upravo zbog toga vaš najbolji i najopširniji vodič za sva ženska pitanja, časopis Cosmopolitan, peti put organizira natječaj Cosmopolitan Beauty Awards u kojem vas, drage čitateljice, pitamo da nam otkrijete vašu beauty tajnu - koje proizvode obožavate.

Natječaj će trajati od 1. rujna do 25. studenoga 2015. godine i u tom ćemo razdoblju prikupljati vaše glasove. Proizvod može osvojiti dvije nagrade jer postoje dva žirija. Prvi žiri činite vi, čitateljice Cosmopolitana, i možete glasati na portalu Cosmopolitan.hr. Drugi, tzv. stručni žiri čine Ivo Parać, urednik ljepote u Cosmopolitanu, suradnik u Storyju i kolumnist u Elleu; Marjana Filipović-Grčić, glavna urednica Cosmopolitana; Milena Maršić iz salona Glamour; Simona Antonović, vizažistica; dermatologinja dr. med. Nevia Delalle Lozica, specijalist dermatologije i venerologije iz Poliklinike Dermalife.

y

Kako do nagrade?

Da biste mogli glasati, prvo se morate registrirati. Nakon što registracija bude potvrđena, imate mogućnost odabrati najbolje proizvode ponuđene po kategorijama i podkategorijama. Registracijom ostvarujete i dodatne pogodnosti - sudjelovanje u izvlačenju beauty nagrada iz bogatog nagradnog fonda! Dajte svoj glas klikom na odabrani proizvod u kategoriji ili podkategoriji - moguće je izabrati samo jedan proizvod, ali niste obavezni glasati za sve ponuđene kategorije. Pridružite se izboru i dajte svoj glas.

O nagradi

Kombinirajući sofisticiranu FOREO T-Sonic™ tehnologiju sa silikonskim dizajnom, LUNA™ mini nudi duboko i nježno čišćenje otklanjajući sve nečistoće iz kože. Efikasno revitalizira, uklanjajući odumrle stanice kože, a zahvaljujući pulsacijama visokih frekvencija kožu čini mekom, osvježenom i zdravom. T-Sonic™ tehnologija odnosi se na transdermalne pulsacije koje čiste i čine da koža izgleda svježe i blistavo. LUNA™ mini usmjerava na tisuće pulsacija u minuti, koje svojim vertikalni djelovanjem izbacuju dnevnu prljavštinu iz pora, smanjujući uzroke prištića i ostalih nejednakosti na koži. Svaka LUNA™ mini načinjena je od silikona koji je, hipoalergenski, body safe i iznimno gladak.

Neporozan kako bi spriječio razvoj bakterija, ovaj izdržljivi uređaj vrlo učinkovito i nježno čisti lice za razliku od abrazivnih i potrošnh četki s najlonskim vlaknima. Zahvaljujući površini prednje strane, na kojoj se nalaze tanje dodirne točke, korisnik može nježno očistiti osjetljivu ili suhu kožu. Sa stražnje strane LUNA™ mini sadrži deblje dodirne točke koje uz pomoć pulsacija čiste i osvježavaju masniju kože, a na vrhu prednje strane nalaze se grupirane dodirne točke za precizno čišćenje. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj