Osvojite dizajnersku haljinu Borisa Pavlina

27/01/2017

Budite kreativni, u nekoliko crtica napišite kako želite provesti Valentinovo – solo, s frendicama, u paru, romantično, glamurozno, otkačeno... Najzanimljivija osvaja ovu luksuznu haljinu dizajnera Borisa Pavlina.

Boris Pavlin

 

Dizajnerska haljina Borisa Pavlina

a

Na Valentinovo ili neki poseban dan zablistajte u raskošnoj dizajnerskoj haljini, a dodatno se inspirirajte i novom bajkovitom kolekcijom nazvanom "Abyss".

Nova kampanja za capsule kolekciju "Abyss", koja je nastala pod kreativnim vodstvom Borisa Pavlina i kroz objektiv modnog fotografa Franje Matkovića, sve ostavlja bez daha. 

a 6

Vizualno inspirirana koraljnim grebenima i davno potonulim tajnama koje čuvaju, kampanja postaje mali prozor u Eliotovu Pustu zemlju, u kojoj se dizajner poigrava sa uobičajenim shvaćanjem romantike i konačnosti. Modna fotografija tako služi kao medij za transformaciju prepoznatljivih stihova u krajnje stiliziranu mizanscenu - prostor između mašte i literarnog predloška.

a 2

Majstorstvo u potpunosti ručno izrađenih haljina, tehnike klasičnog coutura koje su u današnje doba masovne proizvodnje gotovo sasvim istisnute iz svijeta mode, definirale su modele predstavljene u ovoj kampanji. Delikatni vez, svileni organdi reljefne teksture, stotine staklenih perlica i bisera protkanih kroz strukturu samih tkanina, vraćaju u neka druga vremena i ostavljaju nas bez daha.

a 1

Majstor kroja Pavlin i ovaj puta izvlači maksimum ženstvenosti iz svakog centimetra svile koju naglašava monokromatičnom bjelinom, nježno je urešavajući najfinijom čipkom.

Suvremenog Phlebasa utjelovila je Lidija Lešić, za make up i kosu zaslužna je Sanja Agić.

a 4

Pravila Kreativnog natječaja

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj