Osvojite Braun bežični epilator!

07/07/2016

Uz Braun hodajte samo sunčanom stranom ulice!

Ako želite osvojiti Braun Silk-épil 5-511 Wet & Dry epilator, morat ćete pročitati ovaj tekst:)

Počnite uživati u neograničenim modnim izborima uz standard izvrsnosti u uklanjanju dlačica koji donosi Braun i bezbrižno uživajte u ljetu. Braun Silk-épil 5-511 – bežični je epilator, iznimno nježan za suhu i mokru epilaciju za do 4 tjedna glatke kože. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji prianjanja uz kožu „Close-Grip“, Braunov Silk-épil 5-511 epilator uklanja i najkraće dlačice, čak 4x kraće od onih koje se mogu ukloniti voskom! Prilikom uklanjanja dlačica,pincete ne povlače izravno kožu, tako da je izvanredan za osjetljivu kožu, a sadrži i nastavak za bolji kontakt s kožom kako bi savršeno pratio svaku oblinu.

braun 7


Idealan za početnice u epilaciji, Silk-épil 5 Wet & Dry može se koristiti u kadi ili pod tušem kako bi epilacija bila što ugodnija, a cijeli postupak što praktičniji. Koristite ga u kombinaciji s omiljenim gelom za tuširanje kako bi uređaj što lakše klizio po koži i pripremite se za fantastično glatke rezultate koji će trajati do četiri tjedna. 

braun 2

Ako želite osvojiti Braun Silk-épil 5-511 Wet & Dry epilator, pošaljite nam svoju, što smiješniju verziju kreativnog slogana za ovaj bežični epilator. Bez dlake na jeziku, molimo!:)

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj