Promo

Niste se do sada epilirali? Isprobajte novi Braunov komplet za početnice u epilaciji iz linije Silk-epil 5

17/07/2017

Cosmo i Braun pružaju vam priliku da osvojite vrijedan poklon...

S Braunom možete uživati u tjednima i tjednima super glatke kože. Bez obzira epilirate li se već godinama ili ste početnica na ovom terenu, uz pomoć ovih nekoliko jednostavnih trikova doći ćete do profesionalnih rezultata u tren oka.

 

Kako započeti s korištenjem epilatora?

Epilacija iz perspektive početnica može djelovati zastrašujuće. Zato je Braun dizajnirao idealan početnički komplet koji omogućuje privikavanje na epilaciju u dvije faze kako bi iskustvo bilo što ugodnije.

2

Model:Braun Silk-epil 5-511V,E-kupi/Elipso prodavaonice

  1. faza: Prvih mjesec dana koristite nastavak za početnice

Braunov početnički komplet za epilaciju dolazi s nastavkom za početnice koji kombinira epilaciju s brijanjem. Opremljen je oštricama Gillette Venus te svakog tjedna epilira 60% dlačica i brije sve ostale. Korištenje ovog nastavka prva 4 tjedna pomoći će vam da se priviknete na epilaciju.

2. faza: Sada ste spremni za epilaciju jednom tjedno

Nakon 4 tjedna uporabe glave za početnice, vaša će se koža priviknuti na epilaciju i moći ćete se prebaciti na klasičnu epilacijsku glavu. Njezina tehnologija pinceta Micro-Grip hvata i uklanja sve neželjene dlačice iz korijena.

Do 100% nježno uklanjanje dlačica u jednom potezu.

 Protuklizno hvatište koje olakšava rukovanje osmišljeno je za uporabu u kadi ili pod tušem kako bi epilacija bila što praktičnija i ugodnija. Uporaba ovog epilatora u toploj vodi i s Braunovim nastavkom za visokofrekventnu masažu pomaže opustiti i umiriti kožu, čime se povećava ugodnost epilacije. Kada se provodi redovito, u toploj vodi, epilacija postaje i doslovno bezbolna. Odaberite najprikladniju brzinu-2 postavke brzine omogućuju vam da odaberete briznu epilacije u skladu sa svojim tipom kože i iskustvom.

 3

Kako se epilirati?

1. Prije epilacije.

Priprema je najvažnija. Epilirajte se noć prije nego što ćete svijetu pokazati svoje savršeno svilenkaste noge. To ostavlja 24 sata za blijeđenje bio kakvih tragova iritacije na koži. Započnite s eksfolijacijom. To je najvažniji prvi korak. Uskočite pod topli tuš i skinite površinski sloj mrtvih stanica kože omiljenim pilingom kako biste izbjegli urastanje dlačica. Možete koristiti i Braun Silk-épil SkinSpa s inovativnom eksfolijacijskom četkicom koja donosi čak 4x bolje rezultate od ručnog pilinga..

2. Tijekom epilacije.

Braun je osmislio dodatne elemente za svoje epilatore – poput masažnih kotačića i rukavice za hlađenje – koji pomažu smanjiti osjećaj boli. Modeli Wet & Dry mogu se koristiti u kadi ili pod tušem, što dodatno pomaže učiniti epilaciju ugodnijom.

Držite uređaj onako kako vam izgleda prirodno, postavite ga pod kutom od 90 stupnjeva u odnosu na noge. Ne trebate jako pritiskati, samo ga lagano prislonite uz kožu.

Pomičite epilator polako prema gore, suprotno od smjera rasta dlačica, kako biste uhvatili i one najkraće.

3. Nakon epilacije.

Najvažnije je pravilo da hidratizirate kožu nakon, a ne prije epilacije. Za najbolje rezultate nanesite hidratantni losion za njegu tijela. Ako ste početnica u epilaciji, pokušajte se epilirati jednom tjedno. S vremenom će se osjećaj boli značajno smanjiti, a vi ćete postati prava profesionalka i trebat ćete se epilirati tek svaka tri tjedna kako biste uhvatili nove dlačice.

Sve o uvjetima nagradnog natječaja pročitajte ovdje!

A sretna dobitnica je Kristina Vorih iz Donjeg Miholjca. Čestitamo!

 

Cosmopolitan.hr

Novo