Natječaj #rosalmaturantica koji se ne propušta!

02/03/2016

Djevojke, znate koju ćete noć pamtiti do kraja života? Maturalnu! A Cosmo i ROSAL su se udružili i odlučili vam je učiniti što blistavijom i čarobnijom. Natječaj je otvoren, nagrade spremne, još samo čekamo – tebe!

Draga maturantice, sigurno već mjesecima na netu tražiš savršenu haljinu, kombiniraš najbolji make up i potajice u sobi učiš pozirati kako bi tvoja velika večer – maturalna zabava – bila savršena. 

Tako i treba – u razgovoru s iskusnijim gospođama doznali smo da se žena radije sjeća svoje maturalne zabave nego svog vjenčanja (pretpostavljamo da je to zato što su vječanja puno stresnija ;). A sad zamisli da netko sav taj teret kupnje haljine, nabave kozmetike i organizacije profesionalnog fotografa prezume na sebe? Da ti maturalna večer ostane u što ljepšem sjećanju, pokrećemo natječaj #rosalmaturantica, a pobjednica će dobiti vrijedne nagrade: dizajnersku haljinu, ROSAL paket kozmetike, profesionalne fotografije sa zabave, a njezina bajkovita večer bit će zabilježena na stranicama Cosmopolitana. Znamo da je ovo ponuda koja se ne odbija, zato, riješi zadatak, prati nastavak natječaja na Cosmo webu i potrudi se da pobjednica postaneš baš ti!    

y

Neka bude boja!
Rosal Lip Balm obojeni asortiman ima oblik ruža, tj. koso rezanje za lakše i precizno nanošenje. 

 

Tvoj zadatak:


KAKO MIRIŠE tvoja BUDUĆNOST?

Stavi na usne svoj omiljeni ROSAL, zatvori oči i pošalji nam odgovor
gdje se vidiš za pet godina.

Kako sudjelovati: Svoja rješenja #rosalmaturantica zadatka (izrazi se onako kako ti najviše odgovara - riječju, fotkom, crtežom, videom...) pošalji na cosmopolitan@cosmopolitan.hr do 14. ožujka. 

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj