Najbolji recepti za super ten (i dobitnici Eucerin paketa)

10/04/2014

Jeste li baš vi osvojili jedan od 5 paketa Eucerin® DermoPURIFYER proizvoda koji super djeluju protiv 4 uzroka nečiste kože?

Maja Pušić: Savršen ten funkcionira uz pomoć kvalitetnih hranjivih tvari i dovoljno tekućine. Moj provjeren recept je maska od meda i jaja, cinkova pasta i Eucerin®DermoPURIFYER linija. Kad ništa ne pomaže, ona je uvijek spas :)

Lea Heška: Pravilno skidanje šminke, redovito čišćenje lica domaćim maskama i pilinzima od meda, limuna i šećera. Smanjen unos čokolade i ostalih slatkiša također pomaže u borbi s aknama:)

Mirjana Bartolec: Ujutro - maska od zobi nakon koje će koža biti svilenkasto glatka. Šaku zobenih pahuljica pomiješajte s vodom u finu pastu. Nanesite masku na lice i vrat. Kad se osuši, isperite sirutkom, a potom vodom te osušite mekim ručnikom.

Noć - napraviti miks meda i glicerina. Utrljajte ga na lice te nakon nekoliko minuta višak nježno obrišite mekom krpom. Jedan put na tjedan osvježite lice maskom od jabuka. Pireu od jabuka dodajte žličicu meda, dobro izmiješajte te nanesite masku na lice i vrat. Nakon pola sata isperite sirutkom ili hladnim mlijekom. Ako su se na vašem licu pojavile prve bore, svaki dan na kritična mjesta nanesite ječmenu vodu te malo balzama.

y

Bruna Paštar: 3 Aspirina od 500, sok od pola limuna i 2 iscijeđena vitamina E od 200 držati 10 minuta i isprati pa neutralizirati sodom bikarbonom. Oprez, ovo ne ponavljati više od jednom tjedno, a namijenjeno je iskuljučivo za užasno problematičnu kožu kao što je moja:(  

Dijana Kovačevič: Limun i krupna morska sol od koje radim piling lica jednom tjedno, čini čuda kombinacija luda:)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj