KREATIVNI NATJEČAJ: još se možete prijaviti na kreativni natječaj i osvojiti snimanje editorijala u Cosmopolitan prosinačkom broju te poklon-paket Rosal Perfect You!

27/09/2017

Čitajte dalje!

Da, dobro ste pročitali: još se možete prijaviti na kreativni natječaj i osvojiti snimanje editorijala u Cosmopolitan prosinačkom broju te poklon-paket Rosal Perfect You

Super proizvodi za sve djevojke i žene koje vole jednostavne i praktične all-in-1 proizvode, koje su stalno u akciji, slobodne su i otvorene, prate trendove i vole se zabavljati.

ROSAL PERFECT YOU

Moderno društvo zaokupljeno je pojmom ljepote i savršenstva, a mediji
diktiraju kanone ljepote koji se iz desetljeća u desetljeće mijenjaju. Žene, posebno one mlađe, pokušavaju ostvariti te nametnute ideale koji su većini netipični i neostvarivi. U tom procesu, nažalost, često strada njihovo samopouzdanje. Ne smijemo zaboraviti da smo svi različiti i da se možemo mjeriti samo sa sobom te nastojati biti najbolja i najljepša verzija sebe.

PY Rosal_cover-01

Nova linija Rosal Perfect You pruža cjelovitu, ali jednostavnu njegu za usne, lice, tijelo, ruke i nokte koju si svatko može priuštiti te zbog koje se osjeća njegovano, samopouzdano i u trendu. Svi proizvodi u jednom potezu omogućuju dubinsku njegu, učinkovitu zaštitu i brzu primjenu uz očaravajuće arome. Sadrže vrhunske sastojke te su pakirani u praktičnu i privlačnu ambalažu.

KAKO / ŠTO / GDJE ?
Rosal zna da je svaka od nas savršena na svoj način te nam pomaže
da tu ljepotu njegujemo i naglasimo. Otkrij nam kada, gdje i zašto se osjećaš najbolje u svojoj koži, kada si najzadovoljnija sobom?

 ROSAL PERFECT YOU

Još nije kasno – snimi i pošalji video ili fotografiju na cosmopolitan@cosmopolitan.hr. Opiši nam gdje si i kako se osjećaš kako bismo i mi osjetili tu atmosferu te osvoji vrijedne nagrade – četiri najkreativnija uratka nagradit ćemo editorijalom u Cosmu i, naravno,novom linijom proizvoda za njegu kože Rosal Perfect You.

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj