Kako osvojiti maske za lice za kojima luduje Instagram?

08/11/2017

Jednostavno, sve što trebate napraviti je glasati za svoj najdražu beauty-poslasticu!

Ako imate Instagram i ako niste posljednjih mjeseci spavali u pećini, sigurno ste čuli za IROHA NATURE maske za lice koje se po Instagramu lajkaju više od golog Brada Pitta.

Dobro, možda pretjerujemo, ali tko ove maske nije probao, ne zna što propušta.

Prvo, tu je IROHA NATURE Detox Charcoal Peel-Off Mask, tzv. "peel-off" maska za lice nove generacije koja nudi spas za sve nevolje problematične kože s kojima već dugo vodite bitku. IROHA NATURE Detox Charcoal Peel-Off Mask"peel-off" maska s ugljenom i voćnim ekstraktima idealna je za mitesere na T zoni lica. Pomaže uklanjanju mitesera i nečistoća, smanjuje pore i ostavlja kožu mekanom i glatkom. Ova je maska idealna za masnu i mješovitu kožu, a ove godine je nominirana u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2017. u kategoriji NJEGA LICA / ZA PROBLEMATIČNU KOŽU

IROHA NATURE Detox Charcoal Peel-Off Mask (PROBLEMATIČNA KOŽA)

Druga maska koju poklanjamo je apsolutni hit i inovacija u njezi kože, IROHA NATURE Detox Carbon Tissue Mask crna je maska u maramici koja se, s razlogom, nametnula kao esencijalni proizvod u njezi lica. Nije niti čudo da je ove godine nominirana u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2017. u kategoriji INOVACIJA GODINE.

IROHA NATURE Detox Carbon Tissue Mask

Idealna je za masnu i mješovitu kožu, sadrži drveni ugljen i hijaluronsku kiselinu te serum voćnih ekstrakata. Pomaže u detoksikaciji i pročišćavanju, osvježava, ostavljajući kožu sjajnijom, mekšom i čišćom. Pruža dozu od 23 ml seruma u jednoj aplikaciji.

IROHA NATURE maske sadržavaju visokokvalitetne formule s prirodnim serumima, bez parabena su, nisu testirane na životinjama i nude intenzivan instant učinak u samo 15 minuta s profesionalnim rezultatima kod kuće.

Što, dakle, trebate napraviti kako biste osvojili ove dvije maske? Jednostavno, dati svoje glasove za svoj najdraži beauty-proizvod natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2017. ovdje.

Tko je osvojio 2 maske za lice objavit ćemo na stranicama Cosmo daruje 25.11.2017.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj