Još uvijek nije kasno da osvojite Avon True Power Stay ruževe!

24/10/2020

Slavimo Dan crvenih ruževa & darujemo ih!

Imamo tri važne beauty-stvarčice koje moramo podijeliti s vama.

Prvo, 24.11.2020. je Cosmopolitan proglasio Danom crvenog ruža, dan kada slavimo žensku energiju, moć, neovisnost, samopouzdanje, osnaživanje, feel-good i odvažnost. Dan kada slavimo to što jesmo, kakvi jesmo, bez obzira što kažu hejteri u komentarima, i to sve ponosno, sa crvenim ružem na usnama.

Drugo, još uvijek nije kasno da osvojite Avon True Power Stay ruža!

Saznajte više u nastavku...

Avon True Power Stay ruž za usne 4

Drugo, danas je i dodjela 10. jubilarnih prestižnih nagrada Cosmo Beauty Awards koje možete pratiti premijerno u 14h na poznatoj adresi www.cosmopolitan.hr/beauty-awards u video-dodjeli s gostima iznenađenja, puno crvenih balona, šarenih koktela. Imamo čak i Djeda Božićnjaka—u crvenoj odori od glave do pete, ali bez crvenog ruža.

Avon True Power Stay ruž za usne 6

Treće, baš zato što danas objavljujemo pobjednike Cosmo Beauty Awards, i baš zato što je Dan crvenog ruža, svi koji nam se pridruže u slavlju i objave svoju fotku na IG feedu uz hashtag #dancrvenihruzeva, mogu biti jedna od 3 sretnice koja će osvojiti jedan od Avon True Power Stay ruževa, o kojima ćemo vam sve ispričati malo niže.

Avon True Power Stay ruž za usne 5

Avon, beauty kompanija koja svake sekunde širom svijeta prodaje četiri ruža za usne, predstavlja ruž koji jamči udobnost i živopisne boje i do 10 sati: Avon True Power Stay ruž za usne.

Avon True Power Stay ruž za usne 15

Avon True Power Stay potražite u Avon katalogu po cijeni od 49,90 kn, www.Avon.hr

 

Koje su njegove prednosti? Dizajniran s preciznim vrhom za jednostavnije nanošenje, ekskluzivan oblik omogućava da ruž lakše klizi preko usana i pruža potpuno pokrivanje u samo jednom nanosu. Power Stay ruž, novi član Avonove makeup obitelji, također ima jedinstvenu formulu koja obećava posebnu lakoću osjećaja na usnama nakon nanošenja.
Ruž dolazi u 14 živopisnih visoko pigmentiranih nijansi koje odgovaraju svim tonovima kože, s polu mat završetkom koji boja usne za cjelodnevnu udobnost—i neće se razmazati ili izblijedjeti i do 10 sati. Najbolje od svega, formula ovom ružu omogućava lakoću i nježnost na usnama, uz dugotrajnost kojoj niti maska preko usana ne smeta! 

Avon True Power Stay ruž za usne 12

“Kao kompanija koja se zalaže za pružanje visokokvalitetnih i inovativnih proizvoda našim potrošačima, razvili smo ruž za usne koji traje i do 3 puta duže od standardnih formula. Uz to, čini vam se kao da ne nosite ništa, što znamo da je svakoj ljubiteljici šminke iznimno važno: ta lakoća nakon nanošenja, osjećaj kao da ruža niti nema, ali ipak jeste tu, pigmentiran i postojan.” otkrila nam je Lucija Josipović, Avon voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja.

Avon True Power Stay ruž za usne 8

Dakle, što vam je činiti? Nabacite crveni ruž, uzmite svoj najdraži koktel, i napravite selfie koji će vam donijeti sreću. 

Ako vam treba savjet kako ga nanijeti, tu je mali "tutorial" Sandre Župan, koji će vam sigurno pomoći... #LOL


3 najkreativnije sretnice će dobiti Avon True Power Stay ruža u crvenoj (naravno!) i nijansi iznenađenja!

Već ste zaboravili koji je hashtag? #dancrvenihruzeva

Sada imate doslovce 3 dobra povoda za slavlje. Vidimo se danas, 24.11.2020. u 14h na poznatoj adresi www.cosmopolitan.hr/beauty-awards

I.P.

Novo

Komentiraj