Jeste li za malo sunčevog sjaja? Može! Aussie ti donosi sunce u bočici

27/07/2015

Nagrađujemo vas sjajnim Aussie poklon paketima kojima je nemoguće odoljeti...

Aussie tim snažno vjeruje kako je važno uvijek imati malo sunca u životu, čak i kad vremenski uvjeti imaju neki drugi, tmurni plan. Samo malo toplog sunčevog sjaja potrebno je da osjetimo ljeto na koži i osjećamo se fantastično! Kad bi se samo taj osjećaj mogao sačuvati i koristiti tokom godine ...

Novi Aussie Miracle Shine je upravo to - doza sunčevog sjaja u poznatoj bočici koja vam garantirano izaziva sjaj u očima. Odličan je osjećaj kad tvoja sjajna kruna u potpunosti zrači savršenstvom, a posebice je užitak znati kako svi oko tebe posežu za svojim sunčanim naočalama da bi oči zaštitili od blještećeg sjaja (a možda da i sakriju svoju ljubomoru).

2

Opiši nam u nekoliko rečenica trenutak u kojem si posebno zasjala (završetak škole, putovanje s prijateljicama ili neka druga prilika), a tri najzanimljivija odgovora nagradit ćemo s Aussie Super paketom novih proizvoda. Svaki paket sadrži Miracle Shine šampon i regenerator, čudesni 3 Minute Miracle tretman, Dry Shampoo, te sjajne Aussie styling proizvode: lak, pjenu i Beachwaves za savršene ljetne kovrče.

Nagradna igra traje do nedjelje, a sretne ćemo dobitnice objaviti u ponedjeljak!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj