Dijelimo LELO SONA Cruise 2!

02/11/2019

Lelo Sona Cruise ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji "Nije beauty, ali nas uljepšava".

Cosmopolitan Beauty Awards 2019. još uvijek traje, a što znači da i dalje imate vremena glasati za svoje najdraže kozmetičke, make-up, mirisne i ostale beauty-poslastice. I ovoga tjedna dajemo vam više nego odličan razlog za to - priliku da osvojite LELO SONA Cruise 2 kojom nagrađujemo čak 3 čitateljice

Kako osvojiti LELO SONA Cruise 2?

Registracijom i glasovanjem, od 17. rujna do 15. studenoga 2019. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica! U ovom slučaju, to je LELO SONA Cruise2.

Kako glasovati?

Ukoliko već niste, napravite registraciju ovdje i glasujte za beauty favorite!

Kako da znam jesam li što osvojila?

Klikajte redovito na Cosmopolitan.hr u rubriku Cosmo daruje i pratite nas na društvenim mrežama.

Čitajte nas i glasujte za omiljene beauty proizvode!

2

Malena, ali nevjerojatno snažna, SONA Cruise je zapravo masažer koji stimulira cijeli klitoris, a ne samo njegov vidljivi dio. Jeste li znali da je klitoris puno više od malenog gumba punog osjetljivih živčanih završetaka? Sonične pulsacije koje nastaju u otvoru igračke dubinski stimuliraju područje cijelog klitorisa i izvlače orgazam iz dubine tijela.

Zamislite da stojite uz posebno jak zvučnik i osjećate glazbu cijelim tijelom. To je SONA. Cijelo tijelo se zagrijava, tinja, a zatim gori sve dok se ne predate. LELO SONA puno je više od igračke, to je iskustvo orgazma koje ne ovisi o tome kako danas izgledate, ne trebaju vam svijeće i ružine latice kako biste se osjećali posebno jer je već sami čin korištenja SONE iskustvo koje nećete zaboraviti. 

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji "NIJE BEAUTY, ALI NAS ULJEPŠAVA".

Sretne dobitnice su Maris Prce, Katarina Galić i Barbara Margetić. Čestitamo!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj