Dijelimo Iroha Nature Cannabis Intensive Nourishing & Relaxing mask

24/10/2019

Iroha Nature Cannabis Face Cream ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Njega lica za hidrataciju, a ovog tjedna imate priliku osvojiti Iroha Nature Cannabis Intensive Nourishing & Relaxing mask.

Možda ste nekako tek sada uspjeli shvatiti da je u tijeku Cosmopolitan Beauty Awards 2019, ali bez brige, još uvijek ste vijest uhvatili na vrijeme. Za sve vas čitatelje to znači da još uvijek imate priliku glasati za svoje najdraže kozmetičke, make-up, mirisne i ostale beauty-poslastice, a zahvaljujući svojim glasovima možda i osvojite neku od brojnih vrijednih nagrada. Ovoga ćemo tjedna 3 čitateljice nagraditi s Iroha Nature Cannabis Intensive Nourishing & Relaxing mask.

KAKO OSVOJITI IROHA NATURE CANNABIS INTENSIVE NOURISHING & RELAXING MASK?

Registracijom i glasovanjem, od 17. rujna do 15. studenoga 2019. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica! U ovom slučaju, to je Iroha Nature Cannabis Intensive Nourishing & Relaxing mask.

Kako glasovati?

Ukoliko već niste, napravite registraciju ovdje i glasujte za beauty favorite!

Kako da znam jesam li što osvojila?

Klikajte redovito na Cosmopolitan.hr u rubriku Cosmo daruje i pratite nas na društvenim mrežama.

Čitajte nas i glasujte za omiljene beauty proizvode!

 

Iroha Nature Cannabis Face Cream hidratantna i obnavljajuća krema za lice koja sadrži ulje sjemenki kanabisa, Cannabis Sativu koja sadrži visoki sadržaj esencijalnih masnih kiselina (Omega-3 i Omega-6) i vitamina, što ovu kremu čini savršenom za njegu i hidratizaciju suhe ili zrele kože. Sa  dodatkom shea maslaca,  odlična je za regeneraciju stanica te pruža mnogobrojne  blagodat iza kožui zahvaljujući bogatom sastavu punom vitamina i minerala. Umiruje i smanjuje oticanje, sprječava akne i hidratizira suhu kožu, uz to je I izvor antioksidanata koji štiti i čini kožu čvršćom.

2

Upotreba: ujutro i/ili navečer nježno umasirajte kremu na čistu kožu.

Sviđa vam se?

Dajte joj glas ovdje u kategoriji NJEGA LICA ZA HIDRATACIJU.

 

Sretne dobitnice su Vanja Viculin, Petra Oršoš Kumerički i Tanja Vidović! Čestitamo!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj