Dijelimo FOREO LUNA 3!

03/10/2019

Da, dobro ste vidjeli: Cosmopolitan Beauty Awards 2019. poklanja vam FOREO LUNA 3. Saznajte kako ga osvojiti.

Ako zadnjih nekoliko dana niste spavali u pećini, sigurno ste primijetili da je Cosmopolitan Beauty Awards 2019. službeno počeo. 

Što znači da možete početi glasati za svoje najdraže kozmetičke, make-up, mirisne i ostale beauty-poslastice. "Zašto bismo glasali? Imamo mi pametnija posla!", već čujemo trollove kako komentiraju. E, pa imamo jedan jako dobar razlog zašto glasati.

FOREO LUNA 3 NEW 2019 5

Naime, u natječaju Cosmopolitan Beauty Awards, glasanjem za omiljene proizvode možete osvojiti vrijedne kozmetičke, make up, mirisne, pa i seksi nagrade! Beauty-nagrade koje ćete moći osvojiti u narednih nekoliko tjedana su bogate, a ovaj tjedan počinjemo s Foreo Luna 3!

2

 

Kako osvojiti FOREO LUNA 3?

Registracijom i glasovanjem, od 17. rujna do 15. studenoga 2019. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica! U ovom slučaju, to je FOREO LUNA 3.

Kako glasovati?

Ukoliko već niste, napravite registraciju ovdje i glasujte za beauty favorite!

Kako da znam jesam li što osvojila?

Klikajte redovito na Cosmopolitan.hr u rubriku Cosmo daruje i pratite nas na društvenim mrežama.

Čitajte nas i glasujte za omiljene beauty proizvode!

2

 

LUNA 3 – Stvorena za vašu kožu

Nova LUNA 3 je najnovija beauty inovacija ljepote visoko nagrađivane serije FOREO LUNA. Ovaj inovativni uređaj za čišćenje lica uklanja nečistoće, sebum i mrtve stanice u samo 1 minuti, održavajući vašu kožu glatkom i čvrstom. S 30% većom površinom četkice, za dijelove lica koji nisu lako dostupni, još duljim i mekšim dodirnim nitima, u usporedbi s četkicama prethodne generacije, čini čišćenje temeljitijim i učinkovitijim. Uvedite LUNU 3 u svakodnevnu dnevnu rutinu, ujutro i navečer, i uživat ćete u svim prednostima nježnog čišćenja lica, sa 16 različitih intenziteta pulsacija na odabir te do 650 upotreba uz svega jedno punjenje.

FOREO LUNA 3 NEW 2019 2

Sonični valovi su zvučni valovi. Koji vibriraju iznimno brzo. Kada se ove valove usmjeri prema koži, oni prodiru u pore, nježno oslobađajući one nečistoće i ostatke šminke do kojih nesonične četkice ne mogu doprijeti. LUNA 3 prema vašim porama usmjerava 8000 T-Sonic™ pulsacija u minuti kako bi lice očistila bolje od bilo čega drugog. 'T' je kratica za "transdermal", što znači 'kroz kožu'.

LUNA 3 posebno je prilagođen svakom tipu kože, u različitim bojama:, osjetljiva – Lavander, normalna koža - Pearl Pink i mješovita – Blue.

3

Kako čistiti lice uz pomoć uređaja LUNA 3?

• Povežite svoj LUNA 3 uređaj s FOREO appom putem Bluetootha (kako biste otključali uređaj prije prvog korištenja).
• Navlažite lice, na LUNA 3 uređaj nanesite omiljeni proizvod za umivanje i dvaput pritisnite gumb za start.
• Čistite lice kružnim pokretima sve dok tajmer ne isključi uređaj.

Kako odabrati vrstu masaže?

• Uključite LUNA 3 uređaj i povežite ga s aplikacijom putem Bluetootha.

• Slijedite jednostavne upute kako biste odabrali vrstu masaže.

Prije prvog korištenja otključajte LUNA 3 uređaj pomoću FOREO appa.
Na ovaj način vas štitimo od lažnih FOREO proizvoda i imitacija, a registracija proizvoda putem aplikacije osigurava lako i brzo ostvarivanje jamstva i zaštitu investicije.
Kako bi vam vaša LUNA 3 pružila svoj maksimum, koristite FOREO aplikaciju i pomoću nje odaberite jedan od četiri masažna načina rada.

FOREO For You aplikaciju možete besplatno preuzeti na App Store za IOS / Google Play Store za Android. Sve informacije o LUNA 3 i ostalim proizvodima možete pronaći na foreo.com

Foreo Luna 3 ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji INOVACIJA GODINE. Dajte mu glas ovdje.

Sretna dobitnica je Iva Gusić. Čestitamo!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj