Dijelimo 5 Catrice Liquid Camouflage krema!

19/11/2019

Catrice Liquid Camouflage ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Make-up / Puder za lice, a ovog tjedna imate priliku osvojiti jednu od 5 krema...

Cosmopolitan Beauty Awards 2019. još uvijek traje, a što znači da i dalje imate vremena glasati za svoje najdraže kozmetičke, make-up, mirisne i ostale beauty-poslastice. I ovoga tjedna dajemo vam više nego odličan razlog za to - priliku da osvojite Catrice Liquid Camouflage kojom nagrađujemo čak 5 čitateljica

Kako osvojiti Catrice Liquid Camouflage?

Registracijom i glasovanjem, od 17. rujna do 22. studenoga 2019. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica! U ovom slučaju, to je Catrice Liquid Camouflage.

Kako glasovati?

Ukoliko već niste, napravite registraciju ovdje i glasujte za beauty favorite!

Kako da znam jesam li što osvojila?

Klikajte redovito na Cosmopolitan.hr u rubriku Cosmo daruje i pratite nas na društvenim mrežama.

Čitajte nas i glasujte za omiljene beauty proizvode!

 

Catrice Liquid Camouflage: MAKE ME FLAWLESS!

Sa Catrice Liquid Camouflage kamuflažnom kremom za prekrivanje, podočnjaci, nepravilnosti i crvenilo su sada stvar prošlosti - tekuća Kamuflažna krema nudi optimalno prekrivanje i njegu. Tekući korektor je visoko pigmentiran, vodootporan i posebno dugotrajan. Jednostavan je za korištenje s praktičnim flock aplikatorom.

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji PUDER ZA LICE.

 2

Catrice je inspiriran trendovima modnih gradova svijeta- moderan je, intenzivan, senzualan, privlačan i uvijek profesionalan.

Catrice budi vaše želje za novim: predane boje, teksture koje diraju vaša osjetila, jedinstveni proizvodi.

CATRICE nikad ne propušta niti jedan trend, must-have ili detalj. Radost savršenog izgleda je strast koja pokreće CATRICE stručnjake, kojima ne promiču ni trendovi ni najsitniji detalji i tako stvaraju moderan make-up koji ima jedinstvenu teksturu i boje. 

Asortiman je vrlo uvjerljiv: veliki izbor boja u modernim kao i klasičnim nijansama za različite izglede. Proizvodi s visokokvalitetnim sastojcima, luksuznih tekstura i inovativnih formula. Premium pakiranje. Savršen omjer cijene kako bi se osigurala čista ljubav za kupnjom. 

CATRICE - čista želja za životom: inspirativan, zarazan, različit.

CATRICE je make-up brend kojem nećete moći odoljeti.

Sretne dobitnice su Katarina Soldo, Ema Jeglić, Senka Pintar, Klementina Kos i Dragana Tomljanović. Čestitamo! 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj