Dijelimo 4 essence I love extreme maskare za volumen!

31/10/2019

essence I love extreme volume mascara ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Make-up / Maskara, a sada imate prilike osvojiti 4 različite maskare iz ove linije...

Da, da, Cosmopolitan Beauty Awards 2019 još uvijek traje i da, još uvijek stignete ugrabiti fantastične nagrade. Kako? Tako što iskoristite priliku glasati za svoje najdraže kozmetičke, make-up, mirisne i ostale beauty-poslastice, a zahvaljujući svojim glasovima možda i osvojite neku od brojnih vrijednih nagrada. Ovoga ćemo tjedna jednu čitateljicu nagraditi s 4 essence I love extreme maskare za volumen:

I love extreme crazy maskara za volumen

I love extreme curl & volume maskara

I love extreme maskara za volumen

I love extreme volume vodootporna maskara

 

KAKO OSVOJITI ESSENCE I LOVE EXTREME MASKARE?

Registracijom i glasovanjem, od 17. rujna do 15. studenoga 2019. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica! U ovom slučaju, to su essence I love extreme maskare za volumen.

Kako glasovati?

Ukoliko već niste, napravite registraciju ovdje i glasujte za beauty favorite!

Kako da znam jesam li što osvojila?

Klikajte redovito na Cosmopolitan.hr u rubriku Cosmo daruje i pratite nas na društvenim mrežama.

Čitajte nas i glasujte za omiljene beauty proizvode!

 

Za sve fanove ekstremnog, stigla je essence I love extreme maskara

I love extreme maskara za volumen je pravi pogodak! Sadrži ultra crne pigmente koji obuhvaćaju svaku trepavicu i čine je dužom zahvaljujući velikoj četkici za volumen.

2

Ova kombinacija daje ti savršeni "i love- izgled"!

Oftamološki je testirana.

essence kozmetika ti pruža jednostavan pristup sjajnim proizvodima koji te inspiriraju da se istakneš i budeš svoja sa stilom, povjerenjem i zabavom.

essence kaže NE testiranju proizvoda na životinjama, ali jasno kaže DA za kvalitetu, uz cijene koje su dovoljno pristupačne da ti omoguće da svakodnevno isprobaš nove izglede.

Uz bogat asortiman proizvoda i najaktualnijih boja i formula, izgledati ćeš fantastično, a tvoja koža će se osjećati sjajno!

Izrazi se uz essence - br. 1 europski kozmetički brend!

Sviđa vam se?

Dajte joj glas ovdje u kategoriji MASKARA.

 

Sretna dobitnica je Katarina Kurić! Čestitamo!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj