Dijelimo 3 paketa Iroha Nature Lift Shot Ampoule

06/11/2019

Iroha Nature Lift Shot Ampoule ove su godine nominirane za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Njega lica za problematičnu kožu, a ovoga tjedna imate priliku osvojiti jedan od 3 paketa...

Cosmopolitan Beauty Awards 2019. još uvijek traje, a što znači da i dalje imate vremena glasati za svoje najdraže kozmetičke, make-up, mirisne i ostale beauty-poslastice. I ovoga tjedna dajemo vam više nego odličan razlog za to - priliku da osvojite Iroha Nature Lift Shot Ampoule.

Kako osvojiti Iroha Nature Lift Shot Ampoule?

Registracijom i glasovanjem, od 17. rujna do 15. studenoga 2019. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica! U ovom slučaju, to je jedan od 3 paketa Iroha Nature Lift Shot Ampoule.

Kako glasovati?

Ukoliko već niste, napravite registraciju ovdje i glasujte za beauty favorite!

Kako da znam jesam li što osvojila?

Klikajte redovito na Cosmopolitan.hr u rubriku Cosmo daruje i pratite nas na društvenim mrežama.

Čitajte nas i glasujte za omiljene beauty proizvode!

 

Otkrijte novu kolekciju AMPULA Iroha Nature

Iroha Nature lansirala je kolekciju ampula koje su stvorene kao idealni dodatak rutini njege dinamične, aktivne, urbane žene koja želi  brinuti o sebi, ali nema dovoljno vremena.

Ove ampule za lice su veliki uspjeh u svijetu kozmetike zbog svoje snage i učinkovitosti kada su u pitanju posvjetljavanje i zaglađivanje kože ili uklanjanje tragova umora s vašeg lica. Iako imaju trenutni učinak, sposobne djelovati u djeliću sekunde, također su vrlo učinkovit tretman za različite potrebe svakog tipa kože.

2

Naša tajna?

  • Trenutni učinak
  • Učinkovitiji su od seruma ili kreme jer sadrže formule s jačim i većim koncentracijama aktivnih sastojaka i koriste manje konzervansa.
  • Činjenica da se nalaze u malim pojedinačnim pakiranjima koja osiguravaju da formula ostane svježa do trenutka upotrebe, čime zadržava svoj maksimalan učinak.

IROHA Nature ampule su više od kozmetičkog proizvoda

Savršena kozmetika koja poboljšava izgled kože prije važnog događanja ili njeguje kožu u bilo koje doba dana, tekuće i lagane teksture, za laku i jednostavnu primjenu i apsorpciju.

Pakiranje IROHA ampula bazirano na urbanom i kosmopolitskom stilu, posebno je kreirano da osnaži žene i uključuje citate koje pokreću žene dan za danom. Motivacija u svakom smislu!

3

Svaka kutija sadrži 5 pink ampula  koje imaju navedene specifične prednosti proizvoda

Dizajn ampula inspiriran je  PINK  bojom  kao bojom ženstvenosti.  To je simbol za sve žene koje želimo osnažiti.

Jednom otvorene možete ponovno zatvoriti.

Vaše Pink Beauty Shot ampule su napravljene u plastici, radi lakšeg korištenja: možete ih nositi u vašoj torbici bez straha od razbijanja i od mogućih ozljeda prilikom otvaranja (što se može dogoditi sa staklenim pakiranjem)

Kupovinom proizvoda podržavate i globalnu borbu protiv raka dojke.

www.irohanature.com

Sretne dobitnice su Tamara Frnjević, Marina Žeko i Anita Karačić Kurevija. Čestitamo!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj