Dijelimo 3 Dove poklon paketa!

14/11/2019

Dove Renewing Glow Pink Clay gel za tuširanje ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Njega tijela, a ovog tjedna imate priliku osvojiti jedan od 3 Dove poklon paketa...

Cosmopolitan Beauty Awards 2019. još uvijek traje, a što znači da i dalje imate vremena glasati za svoje najdraže kozmetičke, make-up, mirisne i ostale beauty-poslastice. I ovoga tjedna dajemo vam više nego odličan razlog za to - priliku da osvojite Dove poklon paket kojim nagrađujemo čak 3 čitateljice

  • Dove Renewing Glow Pink Clay gel za tuširanje 250ml
  • Dove Original antiperspirant stick 40ml
  • Dove Restoring Ritual Coconut&Jasmine antiperspirant sprej 150ml
  • Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual losion za tijelo 400ml
  • Dove Nourishing Secrets Restoring Coconut oil & Almond milk losion za tijelo u spreju 190ml

2 

Kako osvojiti Dove poklon paket?

Registracijom i glasovanjem, od 17. rujna do 22. studenoga 2019. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica! U ovom slučaju, to je Dove poklon paket.

Kako glasovati?

Ukoliko već niste, napravite registraciju ovdje i glasujte za beauty favorite!

Kako da znam jesam li što osvojila?

Klikajte redovito na Cosmopolitan.hr u rubriku Cosmo daruje i pratite nas na društvenim mrežama.

Čitajte nas i glasujte za omiljene beauty proizvode!

 

Dove Renewing Glow Pink Clay

Naša koža naš je najvažniji štit, koji je u svakodnevnom životu izložen raznim vanjskim utjecajima. Promjenama u okolišu, koža je postala suočena s raznim stresorima, koji imaju utjecaj na njen izgled. Sve svjesniji klimatskih promjena i zagađenja okoliša, ljudima je postalo sve važnije brinuti o svojoj koži i paziti na ono što joj je potrebno. Zato je razvijen novi gel za tuširanje s glinom- Dove Renewing Glow Pink Clay. Taj gel za tuširanje pobjeđuje umornu kožu bez sjaja te kombinacijom mirisa ruže, vanilije, jasmina i kruške opušta osjetila. 

3

Glina je nježni sastojak koji potiče detoksikaciju kože i omogućuje njen zdrav izgled. Ona djeluje kao magnet koji izvlači nečistoće iz kože i tako poboljšava ten, smanjuje akne, sužava pore i kožu čini blistavom s efektom face liftinga. Nježne čestice za čišćenje uklanjaju nečistoće s kože ostavljajući je mekom na dodir pa će prvi Dove gel za tuširanje koji kombinira i Dove hidratantnu kremu nježno očistiti kožu od svakodnevnih onečišćenja i pomoći vratiti njen prirodni sjaj.

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji NJEGA TIJELA.

Sretne dobitnice su Ana Milić, Jelena Špehar i Lorena Blažinić. Čestitamo!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj